Szerintetek tömegeljek?
Soha nem edzettem tesi órákon kívül és most volt egy mérés 182cm 62kg 5% testzsír és el akarok kezdeni edzeni itthon vettem súlyokat szerintetek tömegeljek vagy szálkásítsak?
Kevés a testzsírom de én mégse látom szálkásnak magam
16f
Azért nem látod szálkásnak magad, mert hiába nincs rajtad zsír, izom sincs. Én kimondottan egy vékony, már-már sovány srác voltam a te korodban, én 170 centivel voltam 62 kg. Te 182 centivel 62 kilósként olyan lehetsz, mint egy csontváz. Nem megbántani akarlak, bocsánat, ha nyersen fogalmazok!
Hova akarsz szálkásítani? Mit szeretnél szálkásítani? A nem létező izomtömegedről akarod lepucolni a nem létező zsírréteget? Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent a szálkásítás?
Kezdj bele egy tömegnövelő diétába, legyél jó nagy kalóriatöbbletben, neked most nem fog ártani. Mellette legyen egy hatékony, osztott edzésterved. Ha jól csinálod a dolgokat, és figyelsz a pihenésre is, akkor egy év múlva szép kis izomzatod, szép kis tömeged lesz, amire remekül lehet majd építeni. Hajrá!
Nyomjad!
Az fontos, hogy ne epres Milkával és tokaszalonnával tömegelj, hanem sok fehérjével, sok lassú felszívódású szénhidráttal, és sok telítetlen zsírral. A clean bulking jobb, egészségesebb és hatékonyabb, mint a dirty bulking.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!