Csak én figyeltem fel erre a jelenségre? Abszolút rossz hatással van azonkra, akik változtatni szeretnének az eletmódjukon, és egészségesebb irányba terelni azt.
Félre lett értve a kérdésem, nem fejtettem ki eléggé, hogy mire gondolok. Nyilván, a kalória az csak egy dolog, és stimmelni kell a makróknak, mikroknak, stb.. de, aki olyat kijelent, hogy a dinnye hízlal, alapjaiban nincs tisztában a táplálkozással. Semmi nem hízlal, ha nem vagy kalória többletben, az meg, hogy mit tudsz beilleszteni az étrendbe a céljaid mellett, megint más téma lesz. De a dinnye abszolút egy olyan étel, ami hasznos. Van benne rost, vitamin, és kevés kalóriat megehetsz nagy térfogat mellett, a szenhidrattal meg mi a baj? Ne kezeljük már ördögtől valónak, kell ez is a szervezetednek. Hobbistaként amúgy, gyakorlatilag bármit beilleszthetsz bizonyos keretek között.
Ezzel szemben szakértők, és komoly testépítők adnak olyan tanácsokat, hogy meg ne merjél enni hobbistaként egy szelet fehér kenyeret se. Mi a joistenért ne ehetném meg? 😅 Bármit megehetek, ha jól kalkulalok, arról nem is beszélve, a a rizs pl, sokkal rosszabb a kenyernél, amit viszont ajánlanak. Száz sebből vérzik, amit találnak magyar kereteken belül, hasznos infót pedig, az egy kezemen meg tudom számolni, hany embertől kapsz Magyarországon,és ezek az emberek, nem is ismertek, így még nehezebb dolga lesz annak, aki normális információkhoz akar jutni. Egyébként, sok esetben, meg lehet nezni, mennyire tartható az, amit előadnak ezek a nagytudasu emberek. Ezek az edzők, tanácsadók, 99%ban sehogy nem neznek ki, vagy a legjobb, mikor bőven túlsúlyos a tag, ránézel,és egyértelmű, hogy zabál mindenféle szart, és közelében nincs annak, amit előad. Persze mindezt szűk pólóban, amiben úgy néz ki, mint egy kötözött sonka. 😅Testépítőknél meg tipikus eset, hogy visszavonulnak,kevesebb kox, vagy akar semennyi mellett, megelégelve a sok embertelen, és sok esetben értelmetlen sanyargatast, elengedik magukat, és sehogy nem néznek ki,vagy visszavonulál után is ugyanúgy megy a kox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!