Hány km futás az egészséges?
Figyelt kérdés
Reggelente és néha este járok futni, de sajnos csak betonon tudok, mert nincs rendbes futópálya ahol lakok. Érzem, hogy fáj a térdem, de mozogni is szeretnék. Eddig 8-10 km között futottam. Csökkentenem kéne a távott? Vagy van más megoldás is?2014. aug. 13. 22:18
1/2 anonim válasza:
Az edzettségedtől függ hogy konkrétan neked mennyi az ideális. Ha már érzed hogy fáj a térded az nem jó jel.
Én súlyzó edzést csinálok elkezdett fájni a jobb vállam, edzettem tovább egyre jobban fájt, végül már nem tudtam egyáltalán vállra sem edzeni.
Aztán nézegettem mi is kéne erre mert nem javult. Kurkuma, lenmagolaj. De a Heavy Duty ízületvédő és regeneráló rakott rendbe. Újra építi az ízületeket, megszűnik a kattogás és tényleg megszűnt.
Én ugyan nem vagyok futó de elképzelhető hogy a cipőddel is baj van, nem csillapít normálisan.
Szerintem érdemes vissza venni a tempóból egy kicsit hogy tudj pihenni, regenerálódni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.:)
2014. aug. 13. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!