Nagyon fontos megtudnom hogy, ha nasi helyett csak gyümölcsöt eszem és az egyébként nagyon egészséges étrendemet folytatom, és minden nap sportolok sikerülhet-e lefogynom? 12/L
sport
hétfő: 1 óra kocogás
kedd: 1 óra jazz-balett
szerda: 1 óra kocogás
csütörtök: 1 óra jazz-balett
péntek: 1 óra kocogás (ez csak akkor amikor már későn sötétedik)
szombat: 1,5 óra kocogás
vasárnap: -
És nem vagyok kövér 158 centihez 44 kiló vagyok. Csak a combom vastag onnan szeretnék leadni. De koplalni semmiként sem szeretnék.
Tehát. Helyi zsírégetés nincs, nem lehet egy helyről fogyni. Ha fogysz, akkor mindenhonnan, azt meg hogy milyen mértékben, sajnos csak a genetikád dönti el.
Koránt sem kemény edzés amit csinálsz, viszont túl sűrű. Nem tudom mi az a jazz-balett, de ha van olyan intenzív mint a kocogás, akkor szerintem kocogni elég lenne csak szombaton. Ártani semmiképp nem fog, de kell a pihenés is.
Az egészséges kaja egyébként a hús, és a zöldség. A szénhidrátot (kenyér, cukor, tészta, stb) próbáld visszafogni, meg a mesterséges dolgokat. A gyümölcs édesség helyett mehet. Egyébként néha ehetsz egészségtelent is, csak ne legyen belőle rendszer, tudod... éhezni meg nem kell, a tévhittel ellentétben NEM fogyaszt, hülyeség.
Egyébként még tényleg ráérsz a dologgal. Majd 15-16 éves korodban kezdj járni konditerembe, vagy valami keményebb sportot (atlétika, küzdősport, stb) kezdj el űzni, ha szép formás akarsz lenni. A vastag combok egyébkén tetszenek a fiúknak.
tegnap 22:19
ma 09:37
ma 09:40
kis javítás, ha nem gond
Az alkohol más néven etanol. Mi az, hogy cukor? Az alkoholt a szervezet lebontja, és haszontalan kalória lesz belőle, de akkor sem cukor. Cukorból erjesztik, de attól még nem az.
Gyümölcsöt mértékkel lehet. A máj glikogénraktárai képesek egy bizonyos szintig felvenni a gyümölcscukrot, ne egyed kilószámra és nem hízlal. A növényi rostokra amúgy is szükség van.
12 évesen is nyugodtan diétázhatsz. Már ha rendesen diétázol, úgy, ahogy leírtam. A rendes diéta azt jelenti, hogy egészségesen kajálsz, és attól fogysz. Nem kell tápanyagmennyiségeket számolnod még, de figyelhetsz arra hogy mit eszel. Csak hasznod lesz belőle, max megszokod, és idősebb korodban már nem fog gondot jelenteni ha diétázni kell.
Napi 1km futás nem sokat ér. Meg egyébként is, semmiféle mozgás nem ér semmit, ha nincs mellé diéta. Én emelt szintű testnevelés érettségit tettem, mégsem izmosodtam felkészüléskor szinte semmit, csak az erőnlétem javult. Mert nem volt étrendem.
Kérdező: ha abbahagyod a táncot, akkor menjen heti 3 kocogás. Egyébként utánanézhetsz a Fegyencedzés c. könyvnek. A táplálkozásról szóló része hülyeség, azt ne hidd el, viszont egy baromi jó, otthon a szobádban is elvégezhető edzésrendszert tartalmaz. Fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás, híd, lábemelés, és ezek variációit tartalmazza. Nem csak erő növelésére alkalmas, hanem fogyáshoz is.
Annyit kell tenned, hogy hiszel abban, ha így teszel, lefogysz. Amikor valamit megeszel, hitesd el magaddal, hogy 'ez fogyaszt'!
Nem elég csak tenni valamit, ha nem hiszel benne, hogy sikerül.
ma 08:32
Hinni a templomban kell, ott is csak az első sorban a birkák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!