1.6g fehérje /kg elég ?
Figyelt kérdés
Van rajtam egy kevés felesleg.2021. szept. 3. 20:09
1/8 anonim válasza:
Elég. De a hardcore budisok 3 g felett esznek!
2/8 anonim válasza:
Az nem a hardkór, az a hardkúra :/
Amúgy elég 1,6 is
3/8 anonim válasza:
Nagyjából elég,én a legtöbb hihető testépítő személyiségtől 0,8 g/fontot hallotam ami kb ugyanannyi,ennél többet nem tud felhasználni a szervezet izomépítésre.Soha nem baj egy kicsit többel próbálkozni ha biztosra akarsz menni de persze csak akkor ha ez nem jelent nagy nehézséget az étrend hosszútávú betartásában.
4/8 anonim válasza:
A dietgainzos csávó azt mondta egy videóban hogy naturalba nagyobb a szervezet fehérje igénye.
5/8 anonim válasza:
Elég, többet nem tudsz beépíteni.
6/8 anonim válasza:
Ja, ennél többet nem tudsz beépíteni naturálban.
7/8 anonim válasza:
1,5g * zsírmentes testtömeg. Nyugodtan szoroz meg 0.85-el a súlyodat és utána 1.5-el. Elég fehérje lesz szerintem, ha naturálban nyomod.
Én mondjuk csak húsokat, tejtermékeket, tojást, tejsavót számolom fehérjébe, a többit (pl. rizst) nem, pedig azokban is van némi fehérje (zab, pufirizs, stb.)
8/8 anonim válasza:
A gond az, hogy sokan azert nem fejlodnek mert a feherje mellett nincs elég ch, aztan innen jon az egyunk tobb feherjet mert nem fejlodok rendesen. Holott ha keves a ch es zsir, akkor a feherjet fogja energianak felhasznalni a test es az izomepitesre kevesebb marad, ráadásul meg jobban is dolgoztatod a szervezetet, mivel at kell alakitania energiava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!