Befolyásolja az edzésem ha rárántok?
Olvasgattam a témában, de mindenhol ellentmondó válaszokat kaptam. A kérdés adott. Ha rárántok,az kihatással van az edzésemre? A tesztoszt része nem érdekel, inkább a bíróképesség és az izmokra kifejtett utóhatások érdekelnek. Ha van pozitív hatása, előtte vagy/és utána tegyem?
illetve egy ejakuláció hány kalória? Ez alatt nem a velejáró mozgást értem, maga a fejadagot.
26/F
Köszönöm a válaszokat. Megtiszteltek.
Megyek akkor megtisztelem magamat is.
Az utóbbi időben ez a 3. vagy 4. ilyen kérdés ebben a témában...vicces meg minden amúgy, de jóból is megárt a sok.
Csapjad neki, az alkarodat is brutálisan meg fogja edzeni. (Bár, 26 évesen inkább barátnőt keress inkább szerintem.)
Hm, értem... Egy ("gondolom, jól menő") vállalkozónak arra van ideje, hogy kicsapja a f*rkát, büszkén hirdetve ezt egy anonim fórumon.
Cseppet sem troll.
Ez tutifix, hogy nem a te kérdésed volt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__994..
Bár nem értem, miért feltételezek ilyen hülyeséget, nyilvánvaló hogy te nem vagy troll...a Napnál is világosabb!
Az első kettő válaszadó már választ adott a kérdésemre. Ha nincs sikered az életben, nem kell mást fikázni. Pont ez az első alapszabálya a sikerességnek. :)
Azért vagyok troll, mert feltettem egy kérdést,amire érdekel a válasz (keresés nélkül) Ha te ezt szűrted le, nem én vagyok a troll,hanem te,viszont te jellemre is az vagy.
Értelek. Legyen igazad.
Ránts rá, sok sikert a vállalkozáshoz!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!