Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Befolyásolja az edzésem ha...

Befolyásolja az edzésem ha rárántok?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a témában, de mindenhol ellentmondó válaszokat kaptam. A kérdés adott. Ha rárántok,az kihatással van az edzésemre? A tesztoszt része nem érdekel, inkább a bíróképesség és az izmokra kifejtett utóhatások érdekelnek. Ha van pozitív hatása, előtte vagy/és utána tegyem?

illetve egy ejakuláció hány kalória? Ez alatt nem a velejáró mozgást értem, maga a fejadagot.

26/F

2021. aug. 19. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem befolyásolja. Kb 3-10 kalória.
2021. aug. 19. 23:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem befolyásolja.
2021. aug. 20. 04:57
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megtiszteltek.

Megyek akkor megtisztelem magamat is.

2021. aug. 20. 18:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Az utóbbi időben ez a 3. vagy 4. ilyen kérdés ebben a témában...vicces meg minden amúgy, de jóból is megárt a sok.

Csapjad neki, az alkarodat is brutálisan meg fogja edzeni. (Bár, 26 évesen inkább barátnőt keress inkább szerintem.)

2021. aug. 21. 08:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Örülök ha az edzés belefér az időmbe az vállalkozás mellett. Az 1-2 perces rángatás jelenleg a legjobb, amit megengedhetek magamnak. Azért köszönöm a hasznos válaszod.
2021. aug. 21. 11:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Hm, értem... Egy ("gondolom, jól menő") vállalkozónak arra van ideje, hogy kicsapja a f*rkát, büszkén hirdetve ezt egy anonim fórumon.

Cseppet sem troll.

Ez tutifix, hogy nem a te kérdésed volt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__994..

Bár nem értem, miért feltételezek ilyen hülyeséget, nyilvánvaló hogy te nem vagy troll...a Napnál is világosabb!

2021. aug. 21. 21:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem megy fényesen, elélek belőle, ezért kell még több időt bele áldozzak,hogy jobban menjen. Az,hogy megírtam pár perc alatt a kérdést, szerintem semmiben sem befolyásolja a sikereim/sikertelenségem. De köszönöm,hogy idehánytad 2019es témád, bizonyára sokaknak segített.
2021. aug. 21. 21:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Az első kettő válaszadó már választ adott a kérdésemre. Ha nincs sikered az életben, nem kell mást fikázni. Pont ez az első alapszabálya a sikerességnek. :)

Azért vagyok troll, mert feltettem egy kérdést,amire érdekel a válasz (keresés nélkül) Ha te ezt szűrted le, nem én vagyok a troll,hanem te,viszont te jellemre is az vagy.

2021. aug. 21. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Értelek. Legyen igazad.

Ránts rá, sok sikert a vállalkozáshoz!🙂

2021. aug. 21. 21:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Megtisztelsz!
2021. aug. 21. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!