Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testkompozíció változtatása ?

Testkompozíció változtatása ?

Figyelt kérdés
Tényleg lehetséges, vagy csak mese habbal ? Muszáj tömegelés és szálkásítás ciklusokat tartani ? Azért kérdem mert 3 hónapja nem változik a súllyom, de a tükörben sem látok változást. Úgy is ettem, hogy se nem fogyjak, se ne hízzak, de kezdek kételkedni ebben az egészben. Még kezdő, vagyok ezért is lett volna a cél egy normális fizikum elérése elsőnek és csak utána váltogatni ezeket. Fogalmam sincs mihez kezdjek most. Kevés izomhoz, sok zsír van rajtam. A szériasúlyokban erősödtem keveset.

2021. aug. 16. 13:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne egyszerre próbáld a kettőt, döntsd el, hogy nőni vagy fogyni akarsz és ahhoz tartsd magad. Azonkívül tudtommal 5-ös ismétlésszám kicsit kevés izomnöveléshez, inkább erőnövelésre jó.
2021. aug. 16. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es, ilyeneket hogy előtte-utána kép, ne várj. Ma már írt ki kérdést az úriember, ő a kategória megszokott, (kezdetben) vicces trollja, akinek a kérdései unaloműzés céllal születnek, és már nem gyengén izzadságszagúak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__113..

A "súllya" itt már durva. Nem kicsit, nagyon.

2021. aug. 16. 21:15
 13/17 A kérdező kommentje:

Azt nem én írtam ki.

Akkor az jó lenne, ha mondjuk 300kcal-al többet ennék, annál ami szintentartáshoz kell ? Csak, hogy legalább valamerre mozduljak végre. (Képen sem látszik változás, mondjuk nem ugyanolyan fényviszonyok stb. mellett készítettem)

2021. aug. 16. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Ja értelek, rendben.

Azt nem te írtad, így már tiszta.

A fényviszonyok, valóban. Az az oka mindennek, azért ne is küldd el inkább a képet. Úgy nem is lenne értelme, ugyebár.

Igen, akkor fogsz mozdulni egy irányba, főképp vertikálisan. De kérve kérlek, ne 300 kalóriával növeld. Az lehet, hogy vajmi'kevés lesz, my great old friend of Piszkos, próbáld inkább többel. Mondjuk, 301-el, vagy ami még sokkal jobb lenne, 301,5 kalóriával. Így azért már jelentős kalóriaplusszban leszel!

2021. aug. 16. 22:07
 15/17 A kérdező kommentje:
Ok. Ha ennyire nem hiszel nekem, akkor írj rám privátba küldöm. Mondtam kezdő vagyok.
2021. aug. 16. 22:15
 16/17 anonim ***** válasza:

De drága sztrovacsek barátom, miért ne hinnék Neked???

Miből gondolod, hogy nem hiszek szerény Személyednek, ki hozzám hasonlóan csupán kezdő, éppen ízlelgeti a Testépítés világát?

Légy kalóriatöbbletben, teljesen helyesen világítod meg saját magad számára a követendő utat!

300-301,5-302kcal-al többet égy' s sikered nem marad el...idővel!

Eredményes sportolást, izgalmas felfedezést s kutatást!

Berzonka Bandi

2021. aug. 16. 22:31
 17/17 A kérdező kommentje:
Isten veled Bandikám!
2021. aug. 16. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!