Testkompozíció változtatása ?
Normális edzés + normális kaja + elegendő pihenés
Normális edzés: Progresszív túlterhelés
Normális kaja: Célodnak megfelelő kcal, mikro és makrók
Elegendő pinheés: 6-8 óra
Ha ezek megvannak, akkor menni fog a dolog. Ha valamelyik hiányzik a képletből akkor borul az egész
Na akkor a pihenés sántít nekem. Heti 3x hullára guggolod magad? Nekem gyakran akár 1 hét pihenésre van szükségem egy kiadós lábazás után.
Oké, hogy a kalória nagyjából annyi amit elhasználsz, de eszel elég fehérjét? Amúgy exponenciálisan csökken az izomtömeg növekedés, ha már régebbóta edzel akkor természetes, hogy egyre lassabban veszel észre magadon változást. Ha erősödsz, akkor fejlődsz is, max te nem veszed észre.
Hát nem tudom. Sosem éreztem, hogy nem tudok teljes erőbedobással edzeni. Egyébként ennyi szokott lábra menni, meg van amikor felhúzás, guggolás helyett + vádli mindig.
Igen étrenddel biztos nincs gond, és csak 3 hónapja kezdtem, már ez is olyan sokat számítana ?
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor valamelyik mégsem okés
3 hónap az semmi.Az első év a legproduktívabb.Havi 2 ill 1,5kg a gyarapodás optimális átlagban.
Az első évben lehet 10-20kg tömeget növelni.Egyénenként persze változó ez,de átlagról beszéltem.
Valamit nem jól csinálsz.
Leginkább a táplálkozásban szokott lenni a bibi.Ugyanis kezdőként szintem minden xarsággal lehet fejlődni,mivel az izmaidnak még ismeretlen és új a terhelés.Ez majd a 2 évtől kezd változni.A tömeg is lassabban jön,de jön!
Azért nem kéne össze-vissza edzeni sem.3 hónap edzesmultal kétségeim vannak a 100 kg- os guggolással is.
Vagy egy terminátor vagy vagy nem gugolsz szabályosan,mélyre és elég ismetlésszámmal.Nem az a cél hogy minél nagyobb legyen a súly,hanem hogy érezd az izmok munkáját.
Sok hiba lehet a dologban,de hogy van,az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!