Szeretném növelni a 70kg-os testsúlyom. Eszes után tömegnövelő turmixot igyak, vagy sima fehérjét?
Néztem tömegnövelő étrendeket, be is tartom őket, kivéve a reggeli zab+tomegnovelot, helyette inkább tojást eszek, edzés után pedig 100% white protein-t iszok.
De ezeken kívül mindent tartok, több oldalt is átnéztem és ezek alapján állítottam össze az adagokat.
Ti mit tanacsolnatok, lenne lényegesen nagyobb különbség, ha reggelire is jönne a zab+Hyper Mass (ez van sok oldalon ajánlva)es kondi után se a 100% white protein-t innam, hanem oda is HyperMassot, amit javasolnak.?
Az az oldal, ami a HyperMass nevű egészségtelen undormányt javasolja, azt zárd is be nyugodtan. Megnézném azt a tömegnövelő diétát, amit éppen tartasz.
A kalóriákon fog múlni a tömeged növelése, nem ezeken a csicska tápkiegészítőkön. Ezek magukban semmit nem érnek. Ha KALÓRIATÖBBLETBEN vagy, azaz több kalóriát viszel be étellel, mint amennyit napközben elégetsz, akkor nőni fog a súlyod. Ha kevesebbet, akkor csökkenni. Zab ide vagy oda, fehérje por ide vagy oda, káros HyperMass ide vagy oda. A kalóriákon van a hangsúly. Persze fontos, hogy változatosan és kiegyensúlyozottan táplálkozz, így jó irány, hogy zabot eszel, nem hot-dogot, de de nincs az a tömegnövelő diéta, amibe a HyperMass beilleszthető.
Leírom.
6-7 körül Reggelire általában rántottát eszek, min. 4 tojást, egy szelet kenyérrel, egy bögre tejjel.
10kor szoktam enni 100g csirkemellet, 100g krumplival, néha rizzsel.
Ebéd ugyan ez.
15.00kor Melóból hazaérve is tolok egy ilyet.
5kor megyek edzeni, előtte általában bekapok valami aprosagot (néhány szem krumpli hússal, vagy éppen anya normális foztje, ma pl krumplisteszta)
Aztán edzés után fehérje turmix, meg egy banánt eszek még, bár ez néha kimarad.
Aztán utána vacsi, az sokszor könnyebb, valami túrószerüség, vagy ha marad egy kis maradék kaja.
Mellette szedek vitaminokat, valamint izuketemre egy kis védelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!