Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha bemegyek a konditerembe...

Ha bemegyek a konditerembe egy adag fehérje porért odaadják?

Figyelt kérdés
Ma voltam edzeni és láttam ilyen kis csomagolásos fehérje port és ha mondjunk nem megyek be edzeni csak veszek egyet akkor is odaadják? Tudom hogy jobban megéri ha pl veszek 2 kilo fehérjét de most nem állok úgy anyagilag.

2021. aug. 7. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha árulják akkor igen eladják neked ezért van.

Persze pénz kidobás, de te tudod.

2021. aug. 7. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi akadálya
2021. aug. 7. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne adnák oda? Ugyanúgy megveszed, nem értem a kérdést.

De ha nem állsz úgy anyagilag, akkor ne vegyél fehérje port, főleg ne 1 agadosat. 1-1 adag gyakorlatilag semmit se ér. A fehérjepor csak étrend kiegészítés, könnyítés, változatosabbá tevés. Ha nincs pénz, akkor egyél helyette csirkemellet, azzal sokkal olcsóbban kijössz, mint kis zacskós fehérjével...

2021. aug. 7. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, eladják, de pl Auchanban és Herbáriában, vagy bármelyik tápkieg. boltban lehet venni 1 adagosat
2021. aug. 7. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nem probléma, mondd hogy nem edzel csak 1 fehérjét szeretnél inni. valószínűleg gondolják, hogy vagy termen kívül edzettél és be akarsz nyomni 1 shaket vagy fontos neked a tápkieg és nem akarod kihagyni.
2021. aug. 7. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!