Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit számít a fehérje?

Mennyit számít a fehérje?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, járok heti 3x kondizni(most csak itthon tudok ugye edzeni sajna) és szoktam fehérjét inni, viszont mostanában mindig megfájdul a gyomrom tőle, és még hányingerem is van, ezért abbahagytam.

Nagyon sokat számít az izomépítésben?

2020. dec. 8. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Maga a fehérjepor nem szükséges hogyha a táplálkozással beviszed a kellő mennyiségű fehérjét.

Ha gondot okoz, akkor lehet, hogy a tested nem bírja a tejsavót. Próbáld ki a marha vagy a növényi fehérjét.

2020. dec. 8. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:
sokat
2020. dec. 8. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem adhatsz.
2020. dec. 8. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Csak mint a tégla a házépítésnél.

Viszont nem kell fehérje port szedned legalább is nem tejsavót van más választás is.

2020. dec. 8. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:

"Mennyit számít a fehérje?"

Fehérje, összetett CH, zsír, víz, normális edzés, vitamin, megfelelő regenerálódási idő, kalória.

Tehát kb.12,5%-ban számít

"Nagyon sokat számít az izomépítésben?"

Fontos igen, de napi 1.5 gram/zsírmentes testömegnél többet felesleges bevinni. Pocsékba megy. Persze, ha kokszolsz, akkor nem. A fent felsoroltak mind egyformán fontosak. Sajnos folyamatosan jelen van a fehérjemítosz:(

De én a helyedben inkább összetett CH-t zabálnék, főleg, ha kicsi a tömeged. A kellő fehérjemennyiséget úgyis beviszed normális kajálással.

2020. dec. 8. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
gramm
2020. dec. 8. 15:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért akarod higy elhizzon indokol meg?
2020. dec. 8. 15:55
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

Ha rossz neked a turmix, egyél helyette húst. Sajnos a marketing eladja a fehérjeport, holott nem is kell a fejlődéshez.

Béci 49F Erőemelő/Főnök/differenciálegyenletmester.

2020. dec. 8. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Gyere adok neked kantejet
2020. dec. 8. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:

"Miért akarod higy elhizzon indokol meg?"

Szépen összehoztad a mondatot. Főleg így egybe egy kérdést és egy felszólítást. Ugye tudod, hogy az összetett ch az nem a diszacharid (cukor)? Ja, nem tudod

2020. dec. 8. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!