A cirok jó táplálékforrásnak számít?
Noha szoktam fehér rizst enni edzés után, de a szénhidrátom jelentős része cirokból származik. A búzát szinte teljesen kiiktattam.
Jelenleg pedig Észak-Afrikában lakom, itt pedig a cirok olcsó és kb minden élelmiszerboltban van és hozzáférhető.
Magyarországon a zab volt a fő forrás, de az itt nagyon drága. Így itt a cirok lett.
#1
Mi ebben a trollkodás?
Azt tudom, hogy nálunk a cirok többnyire állat takarmányként van hasznosítva. De itt ezt emberi fogyasztásra is termelik és alkalmas is rá plusz népszerű is.
#3
Nekem mondjuk szimpatikus a cirokban, hogy gluténmentes.
#5
Nekem ízlik. Árulnak vagy tíz félét is, mert sokszor mást is beleőrölnek a lisztbe (pl mandula vagy szezám).
#6
Nem különösebben több. Látni párat, de nincs több mint otthon. Viszont itt több a sovány férfi mint a durván elhízott hozzánk képest. Tehát sok szálkásító alany lehetne.
#8
Ezt privátban írom le, ide nem szívesen teszem, mert kb fél kézzel meg lehetne számolni az itt levő összes magyart.
Jól érzem magam, elég régóta itt vagyok már, szinte második otthonomként tekintek erre az országra.
Elég meleg szokott néha lenni, de hozzá lehet szokni. A legtöbb dolog áttolódik estére. Pár napja is pl 41 fok volt délután, alig volt az utcán pár ember. Viszont este sokkal többen vannak kint, néha olyan érzése van az embernek, hogy miután beesteledik kezdődik el a közösségi élet.
Számomra az a gond, hogy van egy olyan szokásom, hogy forróságban kevesebbet eszek, ha melegem van képtelen vagyok sokat enni. Emiatt nem tudok akkora mennyiségű kalóriát bevinni, így ilyen Arnold-féleség nem lesz belőlem, viszont a testzsírarányomat kb totál lecsökkentettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!