Mennyire számít jónak egy ilyen test 16 évesen 180 cm magasság mellett? (Kép lent)
Figyelt kérdés
Egyébként nem akarok testépítő lenni, csak szeretnék egy lányok számára is vonzó, atlétikus testet teremteni.
2020. júl. 31. 13:41
1/33 anonim válasza:
Ha elkezdesz edzeni kb 1-2 év alatt már jó eredményeid lesznek.
2/33 anonim válasza:
Hát nem rossz.. Viszont tényleg ha egy kicsit jobban oda teszed magad jobb is lehet.
3/33 anonim válasza:
Mit nem rossz? Kb mindenki így néz ki ennyi idősen vagy esetleg jobban el vannak hízva, vagy csontvékonyak. Azt ne mondd már hogy látsz rajta izmot.
4/33 anonim válasza:
És csak egy nagyon kis réteg az akin tényleg látszik ennyi idősen.
6/33 anonim válasza:
Am jó lesz, de láthatod magad is a tükörben ;)
7/33 anonim válasza:
Amúgy ugyanez a célom, ha rámész még modell is lehetsz tán. :D
XD ;)
8/33 A kérdező kommentje:
Tudom hogy még nem az igazi. De tavaly nagyon sovány voltam. Kb 53-54 kg 173 cm mellé. Most 65 kg vagyok a 180 cm mellé. De azon vagyok, hogy ez csak jobb legyen.
2020. júl. 31. 14:15
9/33 anonim válasza:
Teljesen jó. Fiatal, fitt, formás. Nem sovány, nem dagi, nem kigyúrt, nem punnyadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!