Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire számít jónak egy...

Mennyire számít jónak egy ilyen test 16 évesen 180 cm magasság mellett? (Kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Egyébként nem akarok testépítő lenni, csak szeretnék egy lányok számára is vonzó, atlétikus testet teremteni.

2020. júl. 31. 13:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
51%
Én leginkább zsírt látok.
2020. júl. 31. 15:01
 12/33 A kérdező kommentje:
Esetleg akkor tudnátok tanácsot adni, hogyan lehetnék szálkásabb?
2020. júl. 31. 15:04
 13/33 anonim ***** válasza:
39%
Rajtam több izom volt 17 évesen, mondjuk én akkor már 4 éve edzettem. Az alap elmegy, lehet belőle valamit kihozni
2020. júl. 31. 15:19
 14/33 A kérdező kommentje:
#13 Én még csak 7 hónapja edzek kb.😁
2020. júl. 31. 15:21
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás, lesz majd eredménye
2020. júl. 31. 15:24
 16/33 anonim ***** válasza:
44%

Nem vagy rossz formában láttam már ennél sokkal gyengébbeket

Erre rágyúrsz tényleg még egy pár évet aztán eléred a sportos kategóriát

2020. júl. 31. 15:32
 17/33 anonim ***** válasza:
76%
Ez csak azért átlagos, mert sokan erősítenek, ha megnézel egy átlag iskolás populációt, nincs olyan sok izmos ember köztük. Ez már közelít az esztétikushoz, de még tudsz bele adni tutkora.
2020. júl. 31. 17:55
 18/33 Pawel166 ***** válasza:

Nem tudom miért kell egy 16 éves gyereket lehordani.

Nyilván nem egy Arnold a srác, de most csöppent bele az edzés világába, még nem tud semmit, nem fejlődött ki rendesen.

Inkább motiválni kéne, hogyha szereti ezt a sportágat, adjon bele mindent és lehetnek eredményei.

A kérdezőnek pedig:

Ez a test nyilván nem a legizmosabb, de lehet rajta dolgozni. Ebben a korban az a fontos, hogy egyél eleget és erősödj a gyakorlatokban. Ha ez a kettő megvan, akkor nem lehet baj.

Olyan, hogy diéta, meg szteroid eszedbe se jusson 20-22 éves korodig. (Ha értelmes vagy a kox azután se)

2020. júl. 31. 18:04
 19/33 A kérdező kommentje:
#18 Köszi a bíztatást :) Amúgy én nem éreztem azt, hogy lehordtak volna, kifejezetten jól esett a sok pozitív komment. Egyébként szteroidot tolni eszembe sem jutott soha, és mint a kérdés alá írtam, nem szeretnék testépítő vagy kétajtós szekrény lenni, csak egy jól kinéző esztétikus testet szeretnék. :)
2020. júl. 31. 18:48
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Látom az emberek írják hogy jó is lehet belőle. Igaz. Ha dolgozol vele akkor lehet jobb. De a kérdés a mostani formára vonatkozott. Erre pedig azt mondanám hogy nem tragikus de a jó nem ilyen.

Ugyis nyár van. Leégetném a helyedben a zsírt megnézni hogy milyen szalkasan az izomzat. És utána ősszel/télen neki állnék izmot építeni. Fiatal vagy még szóval saját testsúlyos edzéssel hogy a novesben lévő ízületek stb ne menjen trapára

2020. júl. 31. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!