Mennyire számít jónak egy ilyen test 16 évesen 180 cm magasság mellett? (Kép lent)
Egyébként nem akarok testépítő lenni, csak szeretnék egy lányok számára is vonzó, atlétikus testet teremteni.
16 évesen már lehet súlyzózni. Csinálhatsz saját testsúlyos gyakorlatokat, jók azok is, de az igazi fejlődést a szabad súlyos alapgyakorlatok fogják megadni.
Persze szabályosan végezd őket.
Semmiképp se szálkásíts, ne diétázz. 65 kilósan alig van rajtad izom, azzal, hogy leadod a zsírt, csak sovány leszel és nem fogsz jól kinézni. 80-85ig meg se állj a tömegelésben ezzel a magassággal.
Már bocs, de kinézetén semmi indikáció sincs arra hogy bármit is sportolna. Egyátalán nem fitt.
Most nem influencerekhez vagy profi sportolókhoz esetleg IFBB pro testépítőkhöz hasonlítom hanem szintén 16 évesekhez.
Itt nincs semmilyen "jó alap", mondom egy átlagos talán átlagon aluli fiúról van szó.
Amúgy 5 éve voltam 16 éves, osztály szinten mindenkin több izom volt, olyanon is aki nem sportolt. kb 150en voltunk az évfolyamon, így elég sok 16 évest láttam.
26# Ebben csak az a vicces, hogy semmi negatívum vagy rossz akarat nem volt a kommentemben.
Csak leírtam a véleményem.
Tényleg nem látszik, hogy edzenél. Lehet a környezetedben feltűnik az embereknek mert hírtelen máshogy nézel ki mint eddig.
De egy ilyen képre egyedül nem lehet azt mondani, mint amit előttem tettek, hogy "Jó alap".
Folytasd az edzést és majd megnézzük 1-2 év mulva hol tartasz, de még sehol.
Sok sikert.
28-29# Ez ugye csak trollkodás?
Annyi hogy vékony a srác, de semmi jele nincs annak hogy valami rendszeresen sportolnak.
Bocsi, de nincs kedvem 2 órát facebookon keresgélni hogy kifejezetten 16 éves srácokat találjak és egész alakos képeket.
Ő vékony, vézna. Még az sem lehet mondani, hogy annyira vékony hogy "jobban látszanak az izmai és így nagyobbnak tűnik", nem csak vékony és vézna.
Ez emberek nagy részének ebben a korban is edzés nélkül nagyobb izomtömege van.
Az meg hogy valakin több a zsír 16 évesen nem jelenti, hogy hátrébb van, mert évekkel később rettenetesen könnyű lesz majd leadni 10kgot, ha addig az edzés során nem tűnik el róla a nagy része.
Maximális komolysággal mondom, hogy nem látszik, hogy edz és nem értem más hogy láthatná máshogy.
"Amúgy én alapot és nem jó alapot írtam..."
Akkor a 6 éves kis srác is alap, 1 hónapos baba is alap, akár csak a nőbe élvezés utáni megtermékenyítés is alap. Ez így semmit mondó.
Ezt írtad:
"Szerintem alapnak tökéletes, abszolút időben vagy mindennel. "
Ez is lényegében azt jelenti amit én írtam, hogy nem látszik rajta hogy sportol, de még nem késő elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!