Van itt olyan aki teljes testedzést csinál?
Figyelt kérdés
Mivel kevés az eszköz itthon, ezért az előbbi lenne célszerű (szerintem).
Milyen sorrendben érdemes megmozgatni az izmokat? Érdemes a nagyobb izmokkal kezdeni, de mi az ideális sorrend? Összetett gyakorlatok vagy inkább minden izom csoportra egy max két gyakorlat 3 sorozatban, nem kifulladásig.
Heti 3x szaktanék rá időt.
Van egy alap fizikumom, erőnlétem, de teljesen kezdőként ugranék bele a testépítés világába.
Állítható fekpad, , szerelhető kézi súlyzó és egy húzódzkodó az ami rendelkezésre áll.
2021. júl. 26. 20:00
1/2 anonim válasza:
Azt végzek, de teremben, szépen fejlődök vele. De nem írok itt, mert sok a nagyokos, aki mindent jobban tud 😂
2/2 anonim válasza:
Én is azt csinálok heti 3x tökéletesen lehet vele fejlődni. Gyúrj rá az alapgyakorlatokra izolálni nem szükséges kezdésre. Nem tudom francia vagy sima rudad van e ha nincs szerezz be egyet. Én a nagy izomcsoportokkal kezdem és végére hagyom a kissebbeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!