Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A heti 3 teljes testedzés...

Martinbh kérdése:

A heti 3 teljes testedzés miért csak kezdő program?

Figyelt kérdés

Legtöbben ezt csinálják 2-3 hónapig aztán váltanak valami p/p/l re.

Lényegében a 3x teljes több volument ad nem? Meg ugye nagyobb frekvenciát.

Vannak itt esetleg akik haladók és ilyen módon edzenek? Mármint teljes test 2-3x?

2018. júl. 19. 20:25
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Meg mégis csak minden egyszerre regenerálódik+ csak 3 napot edzel 6 helyett ami plusz regeneráció nem?
2018. júl. 19. 20:27
 2/17 nemaRendőrség ***** válasza:

Heti 3 teljes testes azt jelenti,hogy: edzel, nem edzel, edzel, nem edzel, edzel, nem edzel, nem edzel

Van egy, max 2 napod regenerálódni.

Még ha megbontod az edzést akkor 2-3 napod.

Van olyan izom amit nem kell pihentetni annyira(láb), és van olyan ami kevésre is jól reagál, így elég heti 1(pl váll)

2018. júl. 19. 20:31
 3/17 A kérdező kommentje:
Ha én tudok annyi idő alatt regenerálódni akkor mehet nem?
2018. júl. 19. 20:32
 4/17 A kérdező kommentje:
A vállal kapcsolatban ez rám biztos nem igaz.Ha csak heti 1x edzeném ahogy szoktam (Vállból nyomás rúddal és Facepull) nagyon stagnálnék.
2018. júl. 19. 20:37
 5/17 nemaRendőrség ***** válasza:
40%

Hagyj ki egyszer egy hetet, és megtudod milyen az mikor tényleg regenerálódik.

Mindig azzal szórakozunk haverokkal, hogy erősebbek vagyunk egy hét pihenő után(bő 20%al gyakolatonként), mint előtte. "Ha így fejlődünk a semmittevéstől minek edzünk"

1-2 havonta kell egy hét pihi, különben bele is unsz az egészbe, mert rástresszelsz

2018. júl. 19. 21:01
 6/17 nemaRendőrség ***** válasza:

Ja, és szteroid nélkül nem is fog olyan fú de nagyon látványosan fejlődni a vállad(méretre).

Egyébként a starting strength-et követed, vagy melyik teljes testes edzésprogramot?

2018. júl. 19. 21:02
 7/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg Alphadestiny kezdő programját csinálom.Már edzek két éve de ez előtt a rossz edzés és diéta miatt alig fejlődtem valamit.Most 92kg fekvenyomás (program előtt 60),175kg felhúzás (előtte 97) és 120kg guggolás (előtte 87).Kb 3-4 hónapja csinálom. 15 éves vagyok 165 centivel és 75 kg al kb 20-23% testzsirral.De ez alatt próbálok diétázni is tehát nem is nagyon szedtem fel extra kilókat ez alatt a pár hónap alatt.
2018. júl. 19. 21:26
 8/17 A kérdező kommentje:
A programon annyit módoitottam hogy Box Squat helyett simán Pauseban guggolok. (az alján 3mp ig tartom) és pause benchelek tehát szintén 3mp ig tartom a mellemen.Nagyon királyul működik a program!
2018. júl. 19. 21:28
 9/17 A kérdező kommentje:
Sokkal jobban bejött mint a p/p/l program.Meg persze a tipikus elosztásnál is pl (mellnap,karnap,vállnap...)
2018. júl. 19. 21:30
 10/17 A kérdező kommentje:
A fekvenyomásnál amit irtam az nem pause hanem touch and go.Bocsi csak nem vágom a Magyar megfelelőjüket :)
2018. júl. 19. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!