Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyennek számít ez a kar...

Milyennek számít ez a kar naturalon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nem vagyok testépítő.

2021. júl. 22. 11:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Bár azért érdekes hogy rám (akinek kifejezetten rossz adottságai vannak ha esztétikát és a testépítést nézzük) azt gondolják itt egyesek hogy nem vagyok natural. Akkor mi van azokkal, akik nálam sokkal előnyösebb adottságokkal bírnak? :D Azért kemény, hogy olyan biztosak vagytok magatokban, de a többség csak vaktában pufogtat és igazából tapasztalata vagy fogalma abszolúte nincs semmiről. Persze kitartása és következetessége sem, ahhoz hogy egy ilyen fityfsz diétát végigcsináljon csupán hobbiból. Azokról nem beszélve akik 1-2 év naturság után egyből koxolnak de meg vannak arról győződve, hogy mindent tudnak a testépítés natur oldaláról is. Ami eleve nincs, hiszen 5-6 év után olyan mértékben lecsökken az izom hipertrófia, hogy gyakorlati szinten éves távlatban sem mérhető. Persze el kell fogadni hogy ez egy ilyen arctalan oldal, ahol sokan arcoskodnak. :D

2021. júl. 23. 07:14
 32/61 anonim ***** válasza:
Mivel a kezed es a hatad voolt lefotozva így nem látta senki az adottságod. Az egész test után vilagos lett egyből mi a helyzet :))
2021. júl. 23. 11:13
 33/61 A kérdező kommentje:

A kar és a hát nem a test és az adottság része??

Szép mentés egyébként. De ezzel nem cáfoltál rá arra az alapvető tényre, hogy itt sokaknak meggyőződése, hogy 1-2 testrész alapján biztosan tudják, hogy ki natur és ki nem. Ez pedig nettó baromság, amit az első válaszok is tökéletesen alátámasztottak.

2021. júl. 23. 11:46
 34/61 anonim ***** válasza:
Te meg egy bruttó idio ta vagy
2021. júl. 23. 12:49
 35/61 A kérdező kommentje:
Azért mert zavar, ha egy natúr karra azt írják hogy kox? Ezáltal szarba sem nézve a befektetett "munkát"? 😅 Köszönöm.
2021. júl. 23. 13:30
 36/61 anonim ***** válasza:
Olvasd vissza a válaszaid, és nézd külsős szemmel
2021. júl. 23. 13:35
 37/61 anonim ***** válasza:
Engem is allandoan lekoxosoznak 😅 kit izgat. Ha nekik igy konyebb elfogadni h puhanyok 🤷‍♂️
2021. júl. 23. 13:49
 38/61 A kérdező kommentje:
37. inkább csak rosszak a genetikai adotságaik és nincs is semmi kitartasuk sem, ezért aztán még egy ilyen hitvány felépítésről is azt feltételezik hogy koxol, mint amilyen én vagyok. (mert amúgy ez a megszokott a gyúrós közegben)
2021. júl. 23. 14:01
 39/61 anonim ***** válasza:

33# en nem akarok senkit sem mentegetni, csak megpróbáltam neked elmagyarázni, hogy miért írták az első oldalon hogy cuccolsz. Egyébként meg nem kell csodálkozni, a testépítés legyen az hobbi vagy sport szinten, szarba van nézve a naturalsag. Ez így volt most is így van és lesz is, mert már az átlag ember is tol valamit, ahelyett, hogy kajálna.

Bevallom őszintén, én annó szar edzés, szar kaja, szar pihenessel nem fejlődtem, csodálkoztam és hát mit csinál a hülyegyerek ha nem fejlődik? Nem a kaját edzést pihit teszi rendbe, hanem cuccot vesz, mert az tuti. Én is akartam, ez ilyen 5 éve volt, aztán abbahagytam az edzést mentem dolgozni inkabb. Most visszatértem úgy, hogy az edzés a kaja a pihi rendbe van és fél év alatt többet fejlődtem, mint annó 4ev alatt. Már a hátam mögött mennek a ez tuti cuccol és társaik, pedig csak fél éve edzek. Sokan ezt nem veszik figyelembe. Természetesen nem tagadom fogok én is cuccolni, mert ki akarom próbálni, hogy tényleg milyen lehet, de én attól azt mondom, hogy mindenki azt csinál amit akar.

2021. júl. 23. 16:16
 40/61 A kérdező kommentje:
39# Ez sajnos igaz, engem ezek a dolgok mélyen elszomorítanak.
2021. júl. 23. 18:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!