Ez a fejlődés milyennek számít?
A zárások előtt Smith-gépen fekvenyomtam. Ezt tervezem szabadsúlyosra változtatni, ha újra lehetőségem lesz edzeni.
Edzésenként 5 sorozatot végeztem, asszem 8 napos edzés ciklusaim voltak. Ezen 8 napból 3-szor végeztem ezt a gyakorlatot.
- 40 kg: 12, 12; 45 kg: 10, 8, 7
- 40 kg: 12; 45 kg: 12, 12, 10; 47,5 kg: 8
- 45 kg: 12; 47,5 kg: 12, 10, 10; 50 kg: 8
- 45 kg: 12; 50 kg: 9, 8, 8, 8
- 47,5 kg: 12; 50 kg: 10, 8; 52,5 kg: 8, 7
- 50 kg: 10; 52,5 kg: 10; 55 kg: 7, 7 (itt előtte felhúztam is 80-85 kg-mal)
Ez naturálban kezdőként milyen fejlődésnek számít? 2-3 hét időtartamról van szó, ha jól számolok.
Nem vagyok csaj. :D
Biztos alacsonyak a számok. Egy darab fekvőtámaszt se tudtam megcsinálni nagyon sokáig, szóval a mellem eléggé elmaradott izmom.
Hát nem tudom, de nekem úgy jön le, hogy a kezdesnel, nem voltal a max sulyokon, tehát kezdhettel volna magasabb sulyrol is.
Ha mégsem akkor elég jó fejlődés 2-3 hét alatt, de nem tudom mennyire lehetséges
Magasság, kor, tömeg alapból nem lenne rossz ilyen kérdésekhez, de végülis mindegy.
Ha a harmadik edzésen 5kg-val többet felraktál és ugyanannyit nyomtál vele, akkor az azt jelenti, hogy kevés volt a súly az első két alkalommal (ami nem baj, csak a fejlődést nem lehet amiatt látni) vagy a végrehajtás helyességének rovására ment az a +5kg.
Egyébként nincs gyakorlatom smith gépen, talán még sose használtam. Szabad súlyossal jobban lehetne látni a fejlődést, de igazából az első 2-3 hét az mindig óriási fejlődést hoz új gyakorlatoknál, majd a 2-3. hónapban látni igazán a rendes fejlődést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!