Milyennek számít ez a kar naturalon?
2021. júl. 22. 11:32
11/61 anonim válasza:
"Ennyire hiteles az amikor kép alapján akarjátok eldönteni, hogy ki natur és ki nem."
De azt elvárod, hogy ennyiből megmondjuk, h jó-e ez a méret. Akkor ezek szerint csal a kép, és kb. 38-as lehet, jól mondom?
"vagy az hogy "szar vagy, ez semmi""
Véleményünket kérted, erre rinyálsz? Miért nem írtad oda a kérdéshez, hogy csak azok válaszoljanak, akik dicsérnek.
Amúgy is furcsa az az ember, aki tologat fel képet magáról, hogy dicshimnuszokkal zengjék körül.
12/61 A kérdező kommentje:
11. Én nem köteleztelek arra, hogy válaszolj a kérdésre.
Miért érezted fontosnak hogy írj?
2021. júl. 22. 13:26
13/61 anonim válasza:
Ez a kar nincs 40, a magasságod nincs 170, ha te vagy a képen (szerintem nem) akkor azért a kis szemes takarmány befigyel 😘
14/61 A kérdező kommentje:
13. Ja te vagy a vicces gyerek. + 24 centit adjál hozzá. Ezért aztán persze hogy nem látszik nagynak a kar, érdekes is volna ezzel a magassággal,ha a 43 centis kar nagy volna.
2021. júl. 22. 13:32
16/61 A kérdező kommentje:
Mitől kamu? Szerinted rajzoltam? :D
2021. júl. 22. 13:51
17/61 A kérdező kommentje:
10.
Igen erről van. Itt irigykednek a nagy semmire. Máskülönben nem tudom minek írnak.
2021. júl. 22. 13:54
18/61 anonim válasza:
Naturba jo. Annyira nem nagy de szaraz lega
19/61 anonim válasza:
Mondjuk hogy nem te vagy rajta😳 sok ilyen troll kérdés volt már itt
20/61 A kérdező kommentje:
18. Köszönöm
Annyira nem száraz, sőt
vannak akik szerint ez még definiálatlan is... 😂
2021. júl. 22. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!