Milyennek számít ez a kar naturalon?
2021. júl. 22. 11:32
21/61 A kérdező kommentje:
19. Lehet hogy sok volt. De én utoljára 10 éve voltam itt Gyakori kérdéseken, azóta nem.
2021. júl. 22. 14:24
22/61 anonim válasza:
Akkor tolj egy teljes felsőtestes képet elölről hátulról, meg a lábadról se feledkezz meg. Mert attól hogy egy izmot kiragadsz ami genetikailag előnyös neked, attól a többi meg lehet fogpiszka
23/61 anonim válasza:
Ígérem őszinte leszek, és elismerem ha van mit, tényleg
24/61 anonim válasza:
"Miért érezted fontosnak hogy írj?"
Jogos, kussolok. De a szárazsághoz azért gratula!
25/61 A kérdező kommentje:
Oké. Bár megjegyzem a karom sem előnyös. :D Legfeljebb ami előnyös az a váll.
2021. júl. 22. 17:42
26/61 A kérdező kommentje:
22.
Tessék.
Az első képen kb 13 éves vagyok.
Azt azért add hozzá, hogy 194 cm vagyok, széles a csípőm ami azt eredményezi szemből mintha nem lenne hátam. Tölcsér mellkasom van, ami annyit jelent hogy kb ökölnyi mélyen be van horpadva a szegycsontom. Ami pedig már önmagában azt okozza, hogy szarul néz ki a mell és a has izom struktúra. Valamint a csuklyás izom is szarul néz ki, a tölcsér mell miatt előre eső vállöv.
2021. júl. 22. 18:31
27/61 anonim válasza:
Azért grat, legalább nem vagy koxos, magadhoz képest jó, testépítő hobbi kategóriában átlagos. De legalább csinálsz valamit
28/61 A kérdező kommentje:
Kösz :DD
De azért az elején írtátok a baromságokat...
2021. júl. 22. 19:34
30/61 anonim válasza:
29# nem trollkodas volt, én nem komenteltem csak most, de az első két képre simán rá lehet vágni, hogy kokszol az illető, de ennyit tesz a kaja és a megfelelő mennyiségű kardió. Szép karod van, naturalhoz képest kokszosokat megszégyenítő a hátad is, ha egész testet vesszük, akkor látni, hogy mi a helyzet, de nincs okod panaszra. Amúgy azért is respect, mert nem tolsz semmit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!