Nemtom2222220202 kérdése:
Tömegelésnél pattanások?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mióta elkezdtem tömegelni, és megemeltem a szénhidrátbevitelt azóta elég sok pattanás jön ki az arcomon.. 170cm 65 kg vagyok
Szénhidrát:190g Fehérje :160g. Zsír:80g
Lehet aránytalanok a makró értékek?
2021. júl. 18. 14:45
1/6 anonim válasza:
Önmagában a szénhidrát miatt nem valószínű, az nem okoz ilyet. A zsír lehet túl sok, vagy a tejes dolgok. Akár fehérjepor is, ha tej tartalmú.
2/6 anonim válasza:
Szerintem neked felesleges a 160 gramm fehérje. Vidd le nyugodtan 130 grammra. Az könyebben-kényelmesebb is tartható, nem leszel "evéskényszerben", és jó eséllyel megspórolod a protein por vásárlását is. A szénhidrátbeviteled egyáltalán nem magas, sőt. Simán felvihetnéd 260-ra vagy 270-re és még az se lenne vészes. Biztos, hogy nem a szénhidrátbevitel miatt vagy pattanásos. Figyelj arra, hogy a bevitelt lassú felszívódású szénhidrátokból fedezd és akkor nem lesz semmi probléma. Zsírból szerintem elég lenne a 65-70 is, de mindegy, ha neked így jó, így kényelmes, akkor nem lesz gond. Itt figyelj a telítelten zsírokra, offold a telített zsírokat.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megfogadom
2021. júl. 18. 15:36
4/6 A kérdező kommentje:
Illetve még lenne egy olyan kérdésem, hogy az elején a mérlegen a súlyom csökkent.. Viszont most az utóbbi napokban 2kgval megugrott..ez valószínű hogy víz is ugye? Tehát nem csak zsír? Kalória körül 2300 körül próbálok mozogni
2021. júl. 18. 21:36
6/6 anonim válasza:
Sztem neked egy két kilón kivül nem kell tömegelni, mac izmot építeni (itt kilóra gondoltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!