Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 19 évesen kezdőként, alapból...

19 évesen kezdőként, alapból vékony alkatként, kb hány hónap mire egy ilyet elérek?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 17. 21:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudjuk mist hogy nézel ki, vagy milyen ütemben fejlődsz, de tippelek egy 2 évre ha mindent jól csinálsz. De azt mondom ne ez hajtson, mert ha esetleg nem fogsz igy kinézni, demotiválni fog. Ismerkedj meg a gyakorlatok helyes kivitelezésével, tápanyagbeviteleddel, edzéstervekkel, stb.
2021. júl. 17. 22:11
 2/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudsz úgy kinézni, mint egy másik ember. Ez is bizonyos szempontból nem egy nagy forma, más szempontból meg tök nehezen hozható. Nem nagydarab, széles, biztos, hogy nem túl erős, viszont ami van, az nagyon száraz, elég kidolgozott. De ez egy gyerektest. Most könnyen lehet, hogy te jóval vastagabb leszel, csak nem fogsz ilyen száraz lenni. Sokan indultak vékony alkatként, és kiderült, hogy mégsem annyira azok. Szóval nem tudom most hány éves ez a srác, de ez inkább egy gyerek test, viszont annak ezen a képen jó. Nem elég széles a vállöve, keskeny a törzse stb. Lehet neked ezek szélesebbek, egyszerűen a csontozat, és még ha nem is tudsz tényleg jól izmot felszedni, akkor is más lesz az optika.

Másrészt ez egy durrantós kép, azért tűnik ekkorának a mellizma, sokat lehet játszani a fényekkel, szögekkel, hasbehúzással, ezért alapból nem néznék képeket és nem akarnék ahhoz hasonlítani. Én ehhez a pózolás részéhez megmondom őszintén nem értek, de nem is akarok. Annyira értem, hogy próbálgattam, olvastam utána, van vele tapasztalatom, és tudom, hogy csalóka. Egy másik képen full máshogy nézne ki, ezt garantálom.

Az a lényeg szeresd magát az edzést és a folyamatot. Az eredmény meg lesz, ami lesz. Nagyon sz*rul biztos nem fogsz kinézni a súlyzós edzéstől, ha jól csinálod, ahogy most kinézel, annál meg biztos jobb lesz :D

2021. júl. 18. 05:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
2,es mondjuk mennyire lehet gyerek test egy 23 évestől? igaz ez a kép tavaly, készült Jaden Smithről amikor 22,volt azért ő már kifejlődött, igaz hogy nem egy nagydarab fiú, de 22 évesen nem is gyerek, 170 cmjéhez meg ez a test igenis megfelelő.
2021. júl. 18. 07:43
 4/17 anonim ***** válasza:
42%
2 ev kb. Bar ilyen aranytalan nem akarnek lenni. Nincs karja, valla is alig. Innen ugy tunik mintha csak mellezne meg hasazna kb.
2021. júl. 18. 09:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért van karja, a magasságához képest meg elég jó a bodyja.
2021. júl. 18. 09:11
 6/17 anonim ***** válasza:
55%
Hol van? 😀 ne hulyeskedj max 35. Se. A mellehez kepest le van maradva. Gondolom ami meg nem latszik azis.. Sztem nagyon aranytalan. De egy 18evesnek jolehet. Bar en fiatalon se hagytam ki izomcsoportokat 😅
2021. júl. 18. 10:14
 7/17 anonim ***** válasza:
32%
Pontosan, ez egy 0
2021. júl. 18. 14:43
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Nektek lehet az, viszont nem egy felfújt szteroiddal agyon tömött fiú, hanem egy rendesen kidolgozott cucc nélküli test.
2021. júl. 18. 15:00
 9/17 anonim ***** válasza:
37%
És alacsonyan amúgy se szép a túl kigyúrt fazon.
2021. júl. 18. 15:00
 10/17 anonim ***** válasza:
44%
Nektek ez a forma is álom marad, nemhogy egy rendes izmos test😹😹😹
2021. júl. 18. 16:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!