Hogyan építsem fel a heti edzésem? (40 L)
Amilyen gépek vannak itthon: elliptikus tréner, futógép, kar-, és hasizomgép, multifunkcionális kondigép
174cm magas és 70kg vagyok. Célom csupán pár kilót leadni és ezek mellett szép izmokat építeni. Nem tudom hogyan építsem fel az edzésem. Tudom 2 pihenőnap az ideális. Általában vasárnap szoktam a gépen futni. Így a hétköznap fentnaradó 4 napot szeretném leosztani de tancstalan vagyok hogyan alakítsam ki. Esetleg a kondigép izomcsoportokra osztva?
Diétát tartom, ezek mellett segítőim a fehérje, BCAA, CLA és a kollagén.
1. BCAA többet e vegyél mert a fehérjében elég van.
2. a pihenő nap a súlyzós edzésre vonatkozik főleg.
kezdésnek teljes testes edzés csinálnék.
hétfő: kondi gép + saját testsúlyos edzés
Kedd: lassú kardió
szerda: kondi gép + saját testsúlyos edzés
Csüt: kardió
Péntek: kondi gép + saját testsúlyos edzés
Szombat: lassú kardió
Vasárnap:kardió
lassú kardió amikor csak sétálsz a futópadon
ha kell segítség írj rá nyugottan.
Lol nemmind1. 40 az meg semmi. Rengeteg jo bőr 40es rohangal 😁
Szerintem kezdetben bontsd also meg felso testre. Heti 4 edzessel. Pl hetfo alsotest, kedd felso aztan 1 pihi es ujra. Edzes vegen kardio has aztan meg nyujtas.
Köszi szépen a hasznos hozzászólásokat 😉 megfogadom
Te pedig, Te kisfiú, ne gondold hogy a 40 olyan sok 😊 bár én is azt hittem 16 évesen 😂 pedig nem, hidd el.
És ez nem gátol meg abban hogy foglalkozzak a testemmel. Bár ezt tenné a sok tini is akiken rajta van a sertés jelmez. 😉 Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!