Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan hízzak szépen?

Hogyan hízzak szépen?

Figyelt kérdés

Háttér infó: világ életemben sovány voltam, nem volt rajtam egy deka zsír sem, még annak ellenére se, hogy szültem 2 gyereket. Most valami csoda folytán elkezdtem hízni. Aminek részben örülök. A bajom az, hogy amit híztam azt mind a hasamra híztam.

Segítséget szeretnék kérni abban, hogy itthon milyen gyakorlatokat végezzek, hogy jól nézzek ki. Olyan aránytalannak érzem magam, azt hittem ha hízok akkor mindenhova jut egy kicsi. Illetve étrendben is örülnék tippeknek.

Köszönöm a válaszokat.

28/n

2021. jún. 30. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha inkább húst pakolnál magadra zsír helyett? Én súlyzós edzésbe kezdenék a helyedben.

Az izmokat lehet helyileg fejleszteni, a zsír viszont ott jelenik meg, ahol akar.

2021. jún. 30. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!