Mit gondoltok az alábbi diétás étrendemből?
70 kg vagyok, zsírból szeretnék fogyni, 30 százalékos a testzsírom.
Heti 5ször reggel éhgyomorra aerob (szobabicikli 45 perc)
Ezután egy adag tejsavófehérje. Majd délelőtt mégegy adag tejsavófehérje. 12 és 1 között 125 gramm rízs + tonhal. Délután mégegy adag tejsavófehérje.
Este pedig csirkemell + zöldség + 1-2 doboz sör (1 doboz sör 15 gram szénhidrát amúgy)
Súlyzós edzést nem végzek.
Vélemény?
Megnéztem a képeket!
A felsőtestem olyan mint a 16-19%-osé, de a hasam az olyan mint a 25-30%-osé!
Egyszerűen nincs arányban a hasam és a kar/mell szárazságával. Ez az ami érthetetlen.
Nem lehet, hogy a hasam tele van zsigeri / kötőszöveti zsírral vagy ilyesmi? Vagy abnormálisan sok ott a zsírsejt?
Szerintem ételallergiád van és csak fel vagy fúvódva.
vagy teszteltesd magad vagy próbálj ki egy kizáró étrendet.
Nem szívesen megyek bele ebbe a dologba, de milyen gyakran eresztesz gázt. Illetve amikor "nagy dolog" van mennyire laza?
Az egyedüli dolog amit rendszeresen, kb 15 éve fogyasztok a tejsavófehérje. Lehet erre?
Naponta átlagosan kb 3 szor kell a budira mennem. Vagy ez még normális? DE az állaga megfelelő, azzal nincs gond.
lehetséges tejfehérje allergia.
pár hétre pihenteti kéne vagy teszteltetni.
Csupán az a baj a tejsavóval, hogy nézz magadra. Xd
Rángatja az inzulint mint a szőlőcukor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!