Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ihatatlanul rossz a fehérjepor...

Ihatatlanul rossz a fehérjepor amit vettem. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Vegán fehérjepor a Biotech-től. Most erre futja, először vettem. Ihatatlan, hányingerem van tőle. Nem akarom kidobni mert most minden pénz számít a hónapban. Valahogy el kellene fogyjon. Legközelebb milyet vegyek szerintetek? Csak növényi jöhet szóba. Köszönöm a válaszokat!

2021. jún. 17. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem halálmindegy ki mi a halálfaszára költi a pénzét?
2021. jún. 18. 16:51
 12/15 anonim ***** válasza:
23%

Akkor mi a fosnak vagytok vegánok ha ennyire macera? Nem egy fostos tejfehérje turmixtól fog kihalni az élővilág :D

Amúgy az ihatatlan cuccok titka, hogy kis mennyiséget bele kell keverni nagy mennyiségű finom ételbe, pl. turmixba, zabkásába. Mondjuk csak fél adagot tegyél bele és mellé ezer más ízesítést.

2021. jún. 18. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
Az evolúció csúcsai🤦
2021. jún. 18. 18:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem tudom meginni a tejet mert a mosdóbol ki nem jövök utána. Akkor iszom a fehérjét amikor nem volt még a napi feherje bevitelre. Engem maga az izom nem annyira érdekel. Nő vagyok, 50 kg és 166 cm.
2021. jún. 18. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Laktózmentes tejtől is?

De annyi más étel van, nem kell a tejhez ragaszkodni.

2021. jún. 18. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!