Ihatatlanul rossz a fehérjepor amit vettem. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Vegán fehérjepor a Biotech-től. Most erre futja, először vettem. Ihatatlan, hányingerem van tőle. Nem akarom kidobni mert most minden pénz számít a hónapban. Valahogy el kellene fogyjon. Legközelebb milyet vegyek szerintetek? Csak növényi jöhet szóba. Köszönöm a válaszokat!
Ne kísérletezz, felesleges, sajnos marad az íze olyan, amilyen.
2021. jún. 17. 22:02
4/15 anonim válasza:
Ami xar az jó, húzzad le ne finnyáskodj
2021. jún. 17. 22:04
5/15 anonim válasza:
Ha ennyire pénz szűkében vagy, akkor semmilyen fehérje porra nem érdemes költeni. Persze amúgy se, mert nem azon fog múlni a dolog. Esetleg próbáld meg eladni ismerősnek.
2021. jún. 17. 23:03
6/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy a Biotech vegan feherjeje tenyleg ihatatlan. En is csak azt tudom javasolni higy nagy levego, lehuz, aztan tul vagy rajta. Ha nem akarod kidobni :(
A sok okosnak, aki ellenzi a feherjeport, meg annyit tudok mondani, hogy nem egyszeru am bevinni azt a feherjemennyiseget ami izomepiteshez kell! Foleg nem vegankent! En se akarok agyba fobe csicseriborost meg babot tomni a fejembe, szoval eleg jol jon a feherje. De ha csirket tomnek akkor meg jobb lenne ugye a minosegi, es akkor a szerencsetlen boven rosszabbul jar penzugyileg. Ennyi
2021. jún. 18. 09:13
7/15 anonim válasza:
6-os, egy évben szerinted mennyi a reálisan felszedhető izomtömeg? Számoljunk utána, mennyire szükséges tolni a fehérjét.
2021. jún. 18. 11:59
8/15 anonim válasza:
7:es, orulok hogy te be tudod vinni a szukseges vagy akar a minimum feherjet, en nem :D Sokkal egyszerubb innom egy feherjes smoothiet reggel, mint zsonglorkodni a tobbi kajammal hogy meglegyen akar a minimum is :D
De belem lehet allni nyugodtan, ugyis jobban tudjatok hogy masnak mi az idealis/kenyelmes/konnyebb :D
2021. jún. 18. 12:43
9/15 anonim válasza:
Mind egy genetikai hulladékok vagytok, itt csak Béci barátom és én nézünk ki valahogy😁
2021. jún. 18. 14:47
10/15 anonim válasza:
Abban kételkedem, hogy tudod mennyi a minimum/ideális fehérje mennyiség. Ezért kérdeztem, hogy szerinted mennyi izmot lehet felszedni egy évben. Semmi kötözködés, szeretnélek számokkal rávezetni, hogy miért nincs szükséged fehérje porra sem neked, sem másnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!