Megfelelő ez az edzés terv nyári alakformáláshoz?
Figyelt kérdés
Januárban elkezdtem figyelni arra hogy mit eszek és 87 kilóról sikerült 73ra fogynom 4 hónap alatt, tartottam egy kis szünetet most újra szeretném kezdeni, le szeretnék még adni 8-10 kilót és kicsit formasabb testet, laposabb hasat. Heti ötször szeretnék edzeni, a hétvége pihenő. Minden reggel kelek 7:30kor 8tól táncolnék 40 percet, 9kor reggeli 10kor elmennék futni 30 percet, majd 12kor csinálnék egy 40perces kar edzést 3kgos súlyzóval, ezután iszok egy fehérje turmixot és ebédelek, este pedig egy 20 perces has edzés. Egy nap körülbelül 100-120gramm fehérjét viszek be. Eddig két nap telt el így, nem érzem magam túlterhelve. 160cm magas vagyok, 18 éves 73 kiló. Szívesen várok tanácsokat, szeretnék fejlődni. A karomat szeretném feszesíteni első sorban. A válaszokat előre is köszönöm.2021. jún. 17. 14:56
11/12 anonim válasza:
És nem kell annyira fogynod , ennyi súlyzó .
Ha eddzesz akkor izom lesz belőle .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!