Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt ér ez bármit is?

Mennyi idő alatt ér ez bármit is?

Figyelt kérdés
kb 1,5-2 hónapig esténként megcsináltam minden este 30 fekvőtámaszt(egyszerre), változott is azóta valamennyit de nem olyan húde sokat... Mennyi idő kell mire meglátszódik azért?(nem kigyúrni akarom magam, csak annyi izmot "felszedni" karra amennyi egy átlagos emberen van mert elég fogpiszkáló karom van)

2021. jún. 9. 17:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ettől nem leszel izmos bocs, de majd a többiek megszakértik neked miért
2021. jún. 9. 17:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Jelentősebb izmot ezzel nem szerzel,súlyok is kellenk hozzá.
2021. jún. 9. 17:24
 3/14 anonim ***** válasza:
ezzel karra nem sok izmot fogsz felszedni max tricepszre (ami hátul van) bicepszre semi hatása nincsen
2021. jún. 9. 17:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát nagyon kis felesleg van rajtam csak az a baj nem kézre hanem hasra hízok ha nagyon ennék...☹️
2021. jún. 9. 17:28
 5/14 A kérdező kommentje:
3-as:hát azt vettem észre, hátul nőtt csak picit az izom.
2021. jún. 9. 17:29
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Éveken keresztül csináltam minden egyes napon,soha egy napot sem hagytam ki, 80 db-ot egyszerre. Izmosabb lettem tőle mint az akkori gyúrós ismerősök.Olyan mellizmot nem tudtak összehozni semmiféle géppel,fekvenyomással.És ez nem vicc.A hátulütője,hogy a könyököm kattog ha behajlítom.
2021. jún. 9. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Mutass egy képet akkor
2021. jún. 9. 20:37
 8/14 anonim ***** válasza:
7.Nem most volt már.Azóta mást sportolok.Beleuntam.
2021. jún. 9. 20:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha idővel nem növeled a súlyt vagy az ismétlések számát akkor bszhatod magad izomépítés szempontjából,max arra lesz jó hogy elmondhasd csináltál valamit ma.Egy gyakorlat édeskevés ha lényeges változást akarsz elérni főleg úgy ha bukás közelébe sem érsz.Ha nagyobb kart akarsz akkor még legalább csinálj húzódzkodást,befordított kézzel ami jobban megy bicepszre,és a hátad is kap terhelést.De az ilyen minden nap csinálok X ismétlést edzegetésnek nem látom sok értelmét mert nagyon gyorsan kifullad(valamennyit ér mert kezdőként akármitől fejlődsz) és lényegi izomépítésre nem jó.
2021. jún. 9. 20:44
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Tehát hiteltelen amit írtál
2021. jún. 9. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!