Fehérjékbe tényleg raknak valami keményítő anyagot, amitől az izmok kemények lesznek?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, anyutól kaptam egy zacskó fehérjét a gyúráshoz. Pohaárban elkevertem vízzel majd lehúztam.maradt az oldalán benne, kanalat is beleraktam.
Anyu egy óra múlva akarta elmosni, a kanál a fehérjétől úgy hozzáragadt a pohár oldalához, mintha odaragasztottam volna.
Ezt csinálja a fehérje az izmokkal is, hogy belemegy, miután megisszuk és a benne lévő anyagoktól egy idő kemény lesz?
Nem tudom jól fogalmaztam meg, de aki gyúr keményen biztos tudja a választ.
2021. jún. 5. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!