Fehérjékbe tényleg raknak valami keményítő anyagot, amitől az izmok kemények lesznek?
20 éves vagyok, anyutól kaptam egy zacskó fehérjét a gyúráshoz. Pohaárban elkevertem vízzel majd lehúztam.maradt az oldalán benne, kanalat is beleraktam.
Anyu egy óra múlva akarta elmosni, a kanál a fehérjétől úgy hozzáragadt a pohár oldalához, mintha odaragasztottam volna.
Ezt csinálja a fehérje az izmokkal is, hogy belemegy, miután megisszuk és a benne lévő anyagoktól egy idő kemény lesz?
Nem tudom jól fogalmaztam meg, de aki gyúr keményen biztos tudja a választ.
:D :D
:D
Jaj ne csináld ezt velem.
Ne semmi ilyen nincsen.
Imádom ezt a rovatot a az iylen néhai gyöngyszemek miatt :D ez a mosoly kellett az arcomra :)
Na de komolyra fordítva, semmi ilyen nincsen. :D
Ha nincs akkor mitől ragad a kanál a pohárhoz, mert nem a víztől.
Még anyuval néztük is, hogy milyen port vett nekem, ha ezt megiszom, és a pohárban lévő kanállal ezt csinálja, mi lesz az izmaimmal.
esetleg szorulást kaphatok tőle, mert összeragad az is, aminek ki kell jönnie, ott alul?
Még erre is gondoltam.
"Fehérjékbe tényleg raknak valami keményítő anyagot, amitől az izmok kemények lesznek?"
Igen, de ha megfelelően agyatlanul rázod a shakert a konditerem öltözőjében, akkor eltűnik belőle a keményítő, és nyolcszor nagyobb izmod lesz
"Még anyuval néztük is, hogy milyen port vett nekem, ha ezt megiszom, és a pohárban lévő kanállal ezt csinálja, mi lesz az izmaimmal."
Ez is jogos. Az étel, amit megeszel, emésztés után is változatlan lesz. Biztonság kedvéért csak folyadékot igyál, mert a szilárd kaja eltömíti a beleket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!