Mennyire jó edzésterv ez egy haladónak ?
Figyelt kérdés
Évek óta az alábbi módon edzek, két fajta napom van, amit 1 nap kihagyással váltogatok. Tehát hétfőn van egy A nap, szerdán B nap, majd péntek megint A nap, vasárnap B nap. Általában 1,5 óra alatt vagyok meg. A heti 3 edzés, ami fixen összejön, van hogy a 4. már új hétre csúszik.
Lábnapot nem tartok, egyrészt azért, mert amikor tartottam nem láttam fejlődést, másrészt a 4.en lakok és hétközben 1x még bringa túrázok is egyet.
Alapvetően azért álltam rá erre a 2 fajta napos edzésre, mert úgy vettem észre, ha nincs megedzve 2x egy izomcsoport / hét, akkor nem igazán látható a változás.
Pár infó rólam: 70 kg vagyok 172 centi, bicepsz kar átmérő 42, fekve nyomás max. 90 kg.
A nap: mell-bicepsz-hasazás
B nap: hát-tricepsz-vállazás-hasazás
2021. máj. 25. 14:12
41/43 anonim válasza:
Amúgy páran valóban nem túl okosak. Már az eleje óta észre sem veszik, hogy troll vagy. Bár politika topikban lehet nagyobb sikered lenne. 😂
42/43 anonim válasza:
Ez meg egy kezdnek se jo lab nelkul. Bar aki ilyeneket kerdez az kezdonek szamit. Az mind1 miota edzel ha szrul meg 90kgig jutottal ennyi ido alatt... az semmi
43/43 anonim válasza:
4 év alatt 90kgig jutottál fel? Nekem 3/4 év alatt ment pedig elég fos genetikám van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!