Milyen módszerrel lehet hasból fogyni tömegelés közben?
Amatőr sportoló vagyok, tömeget szeretnék gyarapítani, ehhez van igazítva az edzésterv és az étkezés is.
Viszont a karantén alatt hasra felszaladt egy kis plusz, így azt szeretném eltüntetni a tömegelés mellett, ha lehetséges. Jelenleg edzés végén hasazok és 3-4km-t futok levezetésnek.
Ez a program így megfelel a célomnak?
Ha nem, mit kéne változtatni?
Biztosan 12% a testzsirja annak, aki a hasából szeretne fogyni... Férfiak esetében a pocak nem subcutan, hanem visceralis zsirbol all (tobbek kozott), ami feltetelez sok taplalkozasi problemat (is).
Es ezzel, hogy behoztad a testzsirszazalekot, mint valtozot, maris engem igazolsz egyebkent, miszerint nem lehet a vakvilagba tanacsokat osztogatni információk hiányában. :)
Akik megfelelő végzettség nélkül adják a sok okos tanácsot, meg étrendeket készítenek, mind börtönbe zárnám kuruzslás miatt.
Azt hadd jegyezzem még meg, hogy ugyan tömeget növelni valóban nem igazán lehet, ha zsírt akarsz égetni, de azt meg lehet akadályozni, hogy jelentősen veszíts az izomtömegből. Csak azokra ne hallgass, akik a CH-t és a zsírt drasztikusan le akarják csökkenteni (korabban emlitettem, hogy az miert rossz).
Edzés mellett, és kellő fehérjebevitel mellett az izomzat megmarad. Gondolom nem vagy fullra kigyúrva, így még nem fogsz drasztikusan izomtomeget veszteni (valamennyit azert fogsz).
A futás tökéletes a visceralis (hasuregben, a szervek korul/kozott) felszaporodo zsír "eltuntetesere", mivel sokkal mobilisabb, mint a subcutan (bőralatti) zsír. De emellett lehet kötőszövet, vizenyő, tág bélrendszer, esetleg rectus diastalis (szetnyilt hasizom). A futas egyiknek sem fog artani :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!