Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon gyenge vagyok. Eddig...

Nagyon gyenge vagyok. Eddig soha nem edzettem de most neki szeretnék állni, elsőnek saját testsúllyal. Kb 2-3 fekvőt tudok megcsinálni ha példát kéne mondjak. Mit ajánlotok? Hogy álljak ennek az egésznek neki? 16/f

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Mivel terembe most nem lehet járni, én ajánlom hogy vegyél 1-2 kg os súlyzókat én azokkal kezdeném
2021. máj. 15. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
női fekvő, yt kezdő edzés videók, mindenből könnyített változat
2021. máj. 15. 18:59
 3/5 Metionin ***** válasza:
Kis súlyokkal, olyan jógapózokkal ahol tartanod kell magad (nem vicc, próbáld ki pl. a csaturangát, olyan mintha fekvőtámaszban tartanád magad és a deszkát, ami szintén olyan csak nyújtott karral), ezek sokat segítenek a fekvőkben is. De vannak pl. hát és vállerősítő gyakorlatok is. Idővel javulni fog az és akkor már nagyobb súlyokkal is dolgozhatsz.
2021. máj. 15. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Fekvő fokozatosan majd javul.
2021. máj. 16. 09:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Miert ne lehetne terembe jarni 🤨 mindig adott volt.. Ha nem mesz edzohoz nezz videokat# olvasgass gyakorlatokrol, etkezesrol meg vegyel par sulyzot.
2021. máj. 16. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!