Ha otthon is le lehet edzeni akkor hogy lehet, hogy már 2 kilót fogytam amióta bezárt a terem? Csak elsorvadnak az izmaim, hiába edzek saját testsúllyal?
Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 21:26
1/13 anonim válasza:
Mert felfújt mű izmokat alkottál a konditeremben. Gondolom porokat is szedtél mellé.
Most meg is van az eredménye, leeresztettél mint egy lufi.
2/13 A kérdező kommentje:
Így is 100-asával csinálom a fekvőtámaszt, de semmi megterhelést nem érzek tőle
2020. dec. 10. 21:43
3/13 anonim válasza:
Mert csak ennyi eszed van, gondolom szabálytalanul is csinálod.
4/13 anonim válasza:
Javasolom a majomugrás vagy a merevlábas létramászás, esetleg a döntött törzsű kupaktekerés gyakorlatokat.
Üdvözlettel:
Álló Farkas
5/13 anonim válasza:
#4, ne felejtsd el az egykezes paplanhúzást sem. Ettől nő a trinyo.
Fark Atosz
6/13 A kérdező kommentje:
Nem megterhelés, nem ér semmit. Túlságosan erős vagyok ahhoz, hogy bármilyen hatást váltson ki ez
2020. dec. 10. 22:10
7/13 anonim válasza:
Az otthon edzés, miért kellene, hogy feltétlenül saját testsúlyt jelensten?
Nekem van itthon erőkeretem, fekpadom, hiperhajlítóm mert szeretem, lábtolom, scottpad, rúdjaim, és közel 300kg tárcsákban.
12-52kg kettlebell, 12-32ig mindből 2-2db.
8/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem meg nincs
Jó burzsuj lehetsz ha neked van
2020. dec. 10. 22:47
10/13 csempéző vizipisztoy válasza:
Tegnap Arnold azt mondta az Egyenes Beszédben, hogy legyenek nyitva a termek. Csak meghallotta ezt Viktor apu. Mégiscsak a Terminator kérte szépen tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!