Mit csináltok otthon mostanában? Hogy viselitek?
Figyelt kérdés
Nekem néhány pár kilós kézi súlyzóm van, próbáltam magam eddig valamennyire szinten tartani, de már semmi kedvem hozzá. Tehernek érzem azt a rövid időt, szemben a teremmel, ahová szívesen jártam és élveztem minden pillanatát. Nem tudom, kibírom-e még mozgással a maradék legalább 2 és fél hetet. Egyre több szünet van két "edzés" között. Ti hogy vagytok ezzel? És hogyan edzetek?2020. nov. 23. 20:01
1/10 anonim válasza:
Mint eddig itthon. Megvan minden ami kell semmi nem változott.
2/10 anonim válasza:
Eddig is itthon edzettem, nincs változás.
3/10 anonim válasza:
Beálltam biciklisfutárnak. Iszonyat jó erőnléti és lábedzés, bár tegyük hozzá előtte is bicikliztem.
4/10 anonim válasza:
Béci vagyok
Néha írok ide pár választ.
Rakok fel új edzős képeket, a tinderre badoora, fészre.
Haverokkal pizzát eszünk, xboxon játszunk, ha már nagyon unalom van rendelünk pár lányt, olyan egészségügyi masszázs jellegű tanácsadásra.
Heti háromszor meg leedzünk a kis termemben, 80négyzetméter, garázs mellé csináltam.
Megdumáljuk kinek melyik cucc jön be a legjobban, melyik kombó a legjobb.
Ha délután tényleg unalom van, Fatmagül megy a tv-ben ilyenkor.Délelőtt meg asztroshow.
6/10 anonim válasza:
Ez a bela gyerek olyan szinten szanalmas, h mar nekem faj.
7/10 anonim válasza:
kézi súlyzó meg saját testsúlyos gyakorlatokat
8/10 anonim válasza:
mivel meztelen szeretek edzeni, mindenem megvan hozzá itthon.
9/10 anonim válasza:
itthon meztelen súlyzózok. Ha idő engedi bringázok
10/10 anonim válasza:
Az utóbbi jó fél évben inkább makkszira gyúrok, lassan akkora már mint egy kosárlabda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!