Hogyan tudok lefogyni és kigyúrni magam?
Figyelt kérdés
Barátnőt akarok... gyorsan kéne2021. máj. 12. 08:58
11/17 anonim válasza:
Talán lesz barátnőd ha lefogysz és kigyúrod magad (bár egyik sem szükséges, van akinek tetszik ha egy srác macis, kövér). De ha meg is akarod tartani a párod akkor nem ez fog számítani hanem a személyiséged. Az meg láthatólag még nincs a helyén, mert ezt a lovat is fordítva ülöd meg. Miért kéne egy magabiztos, stabil személynek "gyorsan" barátnő? Ezek a dolgok nem testalkat kérdései. Ne csak a testeden akarj dolgozni.
12/17 anonim válasza:
Egyszerre sehogy. Vagy izmosítasz, vagy szálkásítasz
13/17 anonim válasza:
Pénzed legyen az fontosabb, nézd meg lölőbát milyen ribije lett, pedig nem gyúr😂
14/17 $$$$$ válasza:
10-es hát lenyegeben azert szakitott velem az utolso baratnom mert szinte sose értem ra. Abban a felevemben eleg sok óram volt. 9 targyam volt(mindenek elmelete es gyakoltata is volt) és volt 2 ami 3 óras a többi pedig 2 óras volt. Aztan meg mentem edzeni. Tehat konkretan el is ment a napom. Kb. heti 2 szer tudtunk talalkozni(az en hibam volt, lenyegeben csak az edzesre meg az egyetemre koncentraltam). És ő meg olyan lány volt aki minden nap szeretett volna talalkozni.
15/17 anonim válasza:
Nem a kérdésre válaszolok, csak az utolsó bejegyzésedre. Szörnyű lehetett egy olyan lány, aki mindennap találkozni akart. Vagy ennyire féltékeny volt, hogy nem akart elengedni sehova sem, vagy nem tudott mit kezdeni a szabad idejével. Mind a kettő szörnyű. Az ilyen nőktől menekülni kell.
16/17 $$$$$ válasza:
15-ös. Ha nem lennének ilyen zsufoltak a napjaim és lenne időm akkor nem lenne az szörnyü. Én is szerettem vele lenni. Ha több óra lenne egy napban én is szívesen talalkoztam volna vele minden nap.
17/17 anonim válasza:
Egyetemet elvégezted? Hidd el hosszabb távon így jártál jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!