Szerintetek sikerülni fog elérni a célom? 16 éves lány vagyok, 165cm, olyan 58-9kg.. Az alakomon akarok változtatni. olyan 2-3kgot lefogyni de leginkább formásodni.
Van a hasamon felesleg mindenhol, alhas, felül a hasam. Van hasam azért:D
Legproblémásabb rész a csipőm, jajj utálom azt.
Tegnap elkezdtem járni edzőterembe, már régebb is voltam és tudom hogy kell használni a gépeket, segítségem is van.
Hétfőtől-péntekig tervezek járni minden héten, max. 1 nap ha kimarad, ha valami közbejön.
Ha rendesebben fogok enni mint eddig, és heti 4-5 edzés lesz akkor nyárra jól fogok kinéz I? Odateszem magam!!!
Imádok terembe járni amúgyis:p
Köszii
Milyen igazolás?:D
Nálunk itt Romániában a termek nagyon rég nyitva vannak
"rendesebben fogok enni mint eddig"
Ha a rendesebben nem azt takarja, hogy 1 szelet sonka helyett 2-t raksz a zsemlédbe este, hanem tényleg normális fehérjedús étrend céloknak megfelelő kalóriával, a segítséged a teremben kompetens és a hozzáállás ilyen marad mint ami most érződik a kérdésből, akkor biztos jobban fogsz kinézni, hajrá. 5-6 hónap alatt rengeteget lehet fejlődni/változni az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!