Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha reggel 5-5:30 korul tudok...

Ha reggel 5-5:30 korul tudok le edzeni akkor az elso kaja hogy legyen?:/

Figyelt kérdés
Nagy gaz ha reggel kb ehgyomorra edzek?(sulyzos)
2021. máj. 9. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha utána eszel akkor nem baj én is szoktam
2021. máj. 9. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy pár korty cukros üdítőt innék vagy joghurtot azért ennék hogy a vércukrom ne essen le.
2021. máj. 9. 16:00
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi
2021. máj. 9. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Úgy is érzed ha valami nem stimmel. Én kardiózni mindig éhgyomorra szoktam. Sosem éreztem magam rosszul ettől. De van olyan ismerősöm, aki nem tud 1 kilométert gyalogolni reggel, mert összeesik tőle, és nap közben is 3-4 óránként enni kell mert elájul, leesik a vércukor szintje. Szóval nincs egyetemes válasz a kérdésre, próbáld ki és megtudod hogy rád milyen hatással van.
2021. máj. 9. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzést nem nagyon kellene éhgyomorra. Legalább egy fehérjét igyál előtte 30 perccel, meg valami könnyen emészthető szénhidrátot. Vigyázz, hogy ne terhelje le a gyomrod, mert egész edzésen hányingered lesz.
2021. máj. 9. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel maga a súlyzós edzés anabolikus inger, ezért jó, ha van tápanyag a véráramban edzés közben. DE! Ha valaki 5-kor tud edzeni, akkor nem annyira reális, hogy felkeljen MÉG egy 30-40-60 perccel előbb, csak azért, hogy meg tudjon emészteni egy fehérje shake-et is akár. Én kb 1 éve éhgyomorra edzek, nyilván nem optimális, de megcsinálható, hozzá lehet szokni, semmi bajod nem lesz. Nem kell előtte cukor meg ilyenek. Annyi, hogy nem baj, ha este még eszel, lehetőleg ch-t is.
2021. máj. 9. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
En mindig ehgyomorra exzek. Versenyre is ugy keszultem. Semmi gaz vele. Ha birod..
2021. máj. 9. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!