Hogyan szoktátok elkészíteni a párolt brokkolit?
Olaj és zsír nélkül szeretném, mivel diétázok, milyen elkészítést ajánlotok?
Esetleg a csirkemellet is lehet valahogy párolni zsír nélkül?
párolt brokkolit?
leginkább párolva tudod vízben.
csirke mell meg grillen vagy kis sütőpapírt teszel alá és sütőben.
(előtte pácold)
Párolt brokkolihoz zsír? Ez nekem új.
Ha friss broggoli, akkor nagyobb virágokra szedem szét, beledobom egy fazékba aláöntök kb. egy csészényi vizet és lefedve nagyon lassú tűzön párolom. Ha meg mirelit, akkor egyszerűen beteszem az adagot egy tálkába, mikróba 3-5 perc (attól függ milyen teljesítményű a mikró).
Csirkéhez meg a legjobb szerintem, ha mindkét oldalát 1-1 percig pirítod, majd ugyanabban a serpenyőben, egy kis hagymával, egy darabokra vágott almával alufóliával lefeded és a sütőben 130-150 fokon kb. 30-40 perc alatt elkészül. Egy pici vizet még érdemes alá önteni, de tényleg ne sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!