Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor hogy is van a...

Most akkor hogy is van a konditermek esete?

Figyelt kérdés

Ugye anno mehettek a versenyengedélyesek. Láttam egy youtube videót arról, hogy a jelen terv szerint csak a versenysportoló 18 alattiak és a védettek. Tehát egy 20 éves nem védett versenyengedélyes nem.

https://www.youtube.com/watch?v=5IGP7k0kFqU

[link]

Az még ide tartozik, hogy egy másik kérdésnél mindenki azt írta rajtam kívül, hogy engedéllyel mehetsz.

2021. máj. 4. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig de, ugyanúgy lehet menni védettség nélkül , ha van versenyengedélyed. 18 felett vagy ez, vagy az.
2021. máj. 4. 20:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor most hogy lehet az, hogy lehet menni mikor szó volt róla, hogy ezek lesznek a szabályok? Hogy is van ez?
2021. máj. 4. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit értetlenkedsz? Tegnap volt már erre kérdés, erre felteszed te is.

Vagy versenyengedély vagy oltási igazolvány megléte szükséges ahhoz hogy mehess edzeni konditerembe.

2021. máj. 5. 04:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Azon értetlenkedek, hogy hivatalosan lett megfogalmazva, hogy 18 alatti versenyigazolásosok mehetnek vagy a védettek. Ti mást mondtok. Akkor mi lett azzal a rendelettel amit linkeltem? Nem én találtam ki. Ti erről hallottatok eddig? Tudjátok, hogy miért nem lett az amit linkleltem?
2021. máj. 5. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért nem lett? Mert későbbi cikket kellene megnézned, amiben leírják, hogy módosították a rendelkezést. Azért nem lett az amit linkeltél.
2021. máj. 5. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
én is úgy tudtam kérdező, ahogy te, de ezek szerint bárki mehet akinek van oltásija vagy versenyengedély+orvosija
2021. máj. 5. 15:14
 7/7 A kérdező kommentje:

"Mit értetlenkedsz? Tegnap volt már erre kérdés, erre felteszed te is."

"Miért nem lett? Mert későbbi cikket kellene megnézned, amiben leírják, hogy módosították a rendelkezést. Azért nem lett az amit linkeltél."

Na és akkor miért nem v álaszolsz a kérdésemre, mielőtt megkérdezed, hogy mit értetlenkedek? Nem látod a linkeket, amiket kitettem? Talán az is a kérdésem része, nem ártana olvasni.

2021. máj. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!