Mikorra várható a konditermek teljes nyitása?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 12:49
1/10 anonim válasza:
Jovoheten mar lehet menni vagy oltasi genyoval vagy versenyzoivel. Ennel jobban lehet soha
2/10 anonim válasza:
A teljes alatt azt érted, hogy minden szarsag nelkul? Úgy kb. soha, itt már csak oltasival vagy versenyzoivel lehet menni, aztan a versenyzoi sem lesz elég...
3/10 anonim válasza:
A versenyzoi eleg lesz. Senki nemfogja legyengiteni magat ilyen selejt vakcinakkal versenyfelkeszules kozben es ezt el se varhatjak.
4/10 anonim válasza:
És kiváltságos kártyák nélkül mikor lehet?
5/10 anonim válasza:
Mingyart megnezem a jovobelato gombomon pill.
Ahh semmi... egy jo darabig tutinem. Ha ezeken mulik soha. Venni kell otthonra cuccokat vagy osszeallni tobben berelni vmit es oda berendezkedni. Mi az utobbit tettuk.
6/10 anonim válasza:
5. Mi "közterezünk" hát kicsit megváltoztak az illegális dolgok és fogalmak ><
7/10 anonim válasza:
Szerintem szeretné ez a rohadék kormány, ha újraválasztanák őket, lehetőleg kétharmaddal. Ha az ország felét megszivatják (akik nem is regisztráltak oltásra, vagy csak most kényszerből), ez veszélybe kerülhet. Szerintem az üdülési szezonra esélyes.
8/10 anonim válasza:
Az az érdekes, ha életbe megyek összesen 2 fideszessel ha beszélte, bár abból szerintem az egyik csak szoptatott direkt, mindenki szidja a kormányt, erre ha itt gykn kiírsz egy szavazást a fidesz xd, de nem értem hol ez a sok fideszes, csak szavazási arányokban jelennek meg, vagy élőben is léteznek?
Én egyikbe se bízok, a mostani Vona szimpi de a jobbik nem.
9/10 Okoskavok xdd válasza:
Azt valaki nem tudja, hogy akkor most 18 év alatt lehet majd menni? (Versenyzői nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!