Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A konditermek is nyitni...

A konditermek is nyitni fognak húsvét után?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Reméljük...
2021. ápr. 4. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Jó lenne, de szerintem nem. Az utolsók közt fognak nyitni. Kb. szerintem akkor, amikor nem kell majd maszkot hordani még a buszon sem.
2021. ápr. 4. 15:31
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
De megmondhatna valaki, hogy mi ertelme van annak, hogy csak az "igazolt sportolok" szamara vannak nyitva. Ha mar szinte ugyanannyian jarnak, mint bekeidokben...
2021. ápr. 4. 15:57
 4/10 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
34%

csak nem.

Most vettem 10kért kamu igazolványt, nehogy már mindenki járhasson akkor.

2021. ápr. 4. 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát remélem! Ahova én jártam ott a covid előtt is fertőtlenítettek, szóval máshol nagyobb eséllyel el lehet kapni.
2021. ápr. 4. 18:54
 6/10 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom hogy a ritkított, tömött tömegközlekedési eszközökön egymás nyakába lihegve hamarabb el lehet kapni mint egy fertőtlenített konditeremben.

Ahova én jártam ott is fertőtlenítettek, meg volt kitéve szórófejes flakonban így használat előtt átfújhattad a gépet. Ráadásul meg volt szabva hogy egyszerre mennyi ember lehet bent. Sokkal higiénikusabb mint mindenféle hajléktalannal, meg orrot nem takaró maszkban utazó emberekkel zsúfolódni

2021. ápr. 4. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként oké, a buszon is el lehet kapni, akkor el lehessen kapni a konditeremben is? :D Mielőtt nekem estek (gyakor sajátosság), otthon nagyon sokat fejlődtem és rendes súlyokkal. Plusz én évek óta nem jártam olyan teremben, ahol a többség fertőtlenített volna, dísznek volt kirakva a fertőtlenítő a többségnek. Ja és mielőtt itt is nekem estek, nem faluvégi putris teremben jártam csak. Szerintem jó ötlet bezárni a termeket egy világjárványkor, azért mert a buszon is el lehet kapni, ne lehessen midnenhol.
2021. ápr. 4. 19:47
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Már nyitva vannak hónapok óta, de már illene ezt is tudni.
2021. ápr. 4. 19:57
 9/10 A kérdező kommentje:
8as igen, kamu hivatásos sportolóival igen. De mit csináljon az aki nem akar bűnöző lenni, és megvárná míg jogosan mehet a terembe?
2021. ápr. 5. 06:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás, előbb utóbb nyitni fog, ha nem akkor marad az otthoni edzés, meg a kamu igazolás
2021. ápr. 5. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!