Valószínűleg holnap vagy holnapután,elkezdődik a nyitás..Eszerint a szolgáltatások is kinyithatnak,viszont a konditermeket ez most sem érinti igaz?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 15:00
1/5 anonim válasza:
Ezt még ők sem tudják... ma hallottam a teremben két edzőt erről beszélni, az egyik azt mondta, hogy szerinte négyzetméter-alapú létszámkorláttal ki lehet nyitni, a másik azt mondta, hogy csak azok nyithatnak ki, akik március előtt is nyitva voltak - márpedig a konditermek nem voltak...
Szóval, szerintem hamarosan ki fog derülni, de szerintem MÉG NEM, sajnos.
4/5 anonim válasza:
... a városomban mégis kinyitott az egyik, mondván, hogy ők szolgáltatók. Akkor most mivan?
5/5 anonim válasza:
Úgy utolsó hogy megbasszák őket elég szép buntire, le van írva hogy különálló kategória a fitness terem. Én is ismerek egyet aki akkor is rahuzza hogy szolgáltatás (ami am igaz), annak ellenére hogy le van írva a fitness terem külön is definiálva.
Persze én adnám ha már nyitna mind 😏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!