4000 kalóriától hogy nem tudok hízni?
19 éves vagyok. 61 kiló voltam amikor elkezdtem edzeni. 2 éve edzek, jelenleg 75 vagyok, azóta folyamat tömegelek.
Miért van az, hogy tavaly nyáron már voltam 77 is és azóta nemhogy nem hiztam de ma még kevesebbet is, 75-öt mértem. Heti 5 másfél órás edzés alsó felső push pull leg felosztás. Napi 4000 kalória (igen, jól számolom, 4000), elegendő víz 4 liter/nap, multivitamin.
És a Fekvenyomasom se erősödik már 3 hónapja, csak stagnál. Meg sztem kicsit gyengült is
Mi lehet az oka, valami betegségem lehet szerintem. Segítsetek melyik orvoshoz kéne mennem? Talán felszívódási gondom lehet.
Az első évben tök jól hiztam,szóval olyan problémáról van szó ami újonnan áll fen 1 éve kb.
Annyit változtattam azóta hogy nem iszok tömegnovelo turmixot hanem inkább egy picivel kevesebbet eszek, de az legalább szilárd és megtudjam emeszteni. Megprobalom ezt hátha működik.
Lehet hogy hülyeség de volt egy szakításom is(párkapcsolat) 2 hete, kicsit lehuzott lelkileg, az első napokban utána alig ettem 2000 kalóriát 2-3 napig .
Lehet hogy ezért csökkent le hirtelen a súlyom 77,5-rol 75-re.Nem tudom..
Lényeg az hogy most kértem egy időpontot gasztroenterológiara hátha tudnak valamit mondani ha nem lenne rendbe az emésztés, vagy a tápanyag felszivodasa majd kiderul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!