Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 100 fekvőtámasznak 30...

Napi 100 fekvőtámasznak 30 nap után is van értelme?

Figyelt kérdés
Még októberben kezdtem el, de nem álltam le novemberben sem, és azóta is csinálom minden nap. Van értelme?:)
2021. ápr. 1. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne lenne? Abbahagyod leépülsz. A sportot nem kúraszerűen kell csinálni.
2021. ápr. 1. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm:)
2021. ápr. 1. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Első kérdés miért csinálod ? Csak mert a fekvőzéstől nem lehet rendes izomzatot felszedni, ahhoz kell súlyzós edzés is. Olyan hű de sokat nem eresztenél le.

Második, az izom edzése olyan, hogyha nem edzed akkor nincs "bedurranva" ergo nem is használod a mindennapi élet során. Értelemszerűen az edzést csinálni kell folyamatosan heti 2-3x minimum, hogy szinten tartsd a dolgot.

2021. ápr. 1. 14:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Súlyzós edzést is végzek. Most egy intense 5 minute dumbbell workout sorozatot csinálok bicepszre, mellre, hátra, lábra, vállra, és tricepszre hétfőn, szerdán, és pénteken:)
2021. ápr. 1. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
5 perc? Az igen, azért bele ne szakadj.
2021. ápr. 2. 01:38
 6/6 anonim ***** válasza:

3.

"Csak mert a fekvőzéstől nem lehet rendes izomzatot felszedni, ahhoz kell súlyzós edzés is."

Ezt tudom cáfolni.Általános iskola felső osztályától a középiskola feléig (több éven keresztül) minden nap csináltam 80 fekvőt.Egy napot se hagytam ki.Izmosabb lettem mint azok akik gyúrnak.

2021. ápr. 2. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!