Tömegelés mennyire látszik meg az arcomon?
Persze, a hízás eléggé meglátszik az arcon is (ha nem ott a legjobban!), valószínűleg azért érzel változást.
Külső szem lehet nem is venné észre.
Persze az számít csakis, ahogy te érzed magad, viszont ennyi kis csekélység miatt én tuti nem adnék fel egy ilyen izgalmas folyamatot, ami ráadásul nem is örökre szól!
Nem hinném,hisz a "hízol" arcra az inkább eltünteti a mimikai ráncokat. A fogyás pedig inkább jobban kihozza,nézd meg az extrém alacsony testzsírszázalékkal rendelkező testépítőket, szinte mind ráncos és jóvval többnek néznek ki a koruknál. Amúgy olyan "ránc" nekem is van mind két oldalt,és 23 éves vagyok én is tömegelek de szerintem nincs köze hozzá. Ha kipihentebb vagyok alig látszik. Ezt mimikai ráncnak hívják.
Ha nagyon zavar használj hidratáló krémet,vagy mosakodj hideg vízzel az összehúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!