Melyik gumiszalag a legjobb?
Figyelt kérdés
Elszeretnék kezdeni itthon edzeni, de nem tudom, milyen erősségű gumiszalag lenne a legjobb. Én a legerősebbre gondoltam (van még medium meg light), de nemtudom, menne e vele az edzés. Ti melyik erősségűt ajánljátok kezdőnek?
2021. márc. 12. 22:41
1/10 anonim válasza:
Szia! Az Eduro márkát nagyon ajánlom 😊
2/10 anonim válasza:
En azt mondom szerezz be ketto kulonbozo erossegut. Ha kulonbozo gyakorlatokat vegzel, nem ugyanaz az erossegu kell makd mindenhez.
3/10 anonim válasza:
Kezdokent mindenbol a legkisebb ellenallasut, vagy vedd meg szettben.
4/10 anonim válasza:
Mire szeretnel edzeni vele? Nem mind1 hogy huzockodni, felhuzni akarsz vele vagy mondjuk oldalemelni, tricepszezni.. inkabb szettet vegyel vagy 2-3 felet. De akkor meg mar 2 allithato egykezessel tobbre mesz. Sokkal jobb mint a gumi
5/10 anonim válasza:
Utolso: ha megnyitod a linket, lathatod, hogy kis szalagot akar venni, tehat a mell, tricepsz, felhuzas stb eleve kiestek, mivel ezek csak lab gyakorlatokra jok.
6/10 anonim válasza:
Én kínait vettem, 5db-5 erőség, főleg lábra edzek vele, nekem meg felelő, erős, nem szakad.
9/10 anonim válasza:
Hát egy sima kínai üzletben.
De ebay, aliexpress, wish-en is meg található ugyan az. 🙂
10/10 anonim válasza:
Én a decathlonban vettem a sajátomat. Kezdőnek én is a legkisebb erősségű ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!