Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gumiszalag (resistance band)...

Gumiszalag (resistance band) kérdés? tübbi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném tapasztalt edzőtársaim segítségét kérni.

Lány vagyok és egy nagyobb kihagyás után most kezdek bele újra az edzésbe. Pár hete otthoni edzést végzek és szeretnék beruházni pár felszerelésbe, hogy növeljem az ellenállást, mivel gyarapodni szeretnék, nem csak formásodni. A matrac, kézi súlyzók már segítségemre állnak, azonban megkönnyítené az edzésem egy resistance band (ha nem több, különböző erősségű) beszerzése.

Szóval körülnéztem a különféle üzletekben, főleg a Gymbeam-en keresgéltem. Kérdésem lenne, hogy lábra/popsira kifejezetten az arra való booty band-eket lehet csak használni? Vagy a hosszabb gumi band-ek is jók? Ezeknél azt írják a test egészét lehet vele erősíteni, de lábemelésekre alkalmazható például? Ezek 100 cm körüliek hosszban. Linkelem mikre gondolok, úgy jobban látjátok:

[link] ő lenne a kifejezetten lábra/fenékre való

[link]

[link]

ezek pedig a gumiszalagok.

Köszi ha tudsz segíteni!

2020. szept. 22. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd a szalagokat! Guggolj, ha erősebb lábakat akarsz.
2020. szept. 22. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:
csinálok guggolásokat, kitöréseket, hidakat, lábemeléseket stb. de úgy érzem már kevés ahhoz, hogy nőjön a popsi.. Formásodom ugyan, de kéne az ellenállás.
2020. szept. 22. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Terem nem johet szoba?
2020. szept. 22. 18:17
 4/5 QvanyadatMDRTR ***** válasza:

ezeket a kifejezett booty bandseket jobb használni, mert szövet anyagúak, és nem gumi, nem húzza a ruhád, bőröd. Több külföldi márkából is választhatsz, de mostmár itthonról is könnyebb rendelni :)

Hatásosak.

[link]

[link]

2021. márc. 12. 11:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi 4. azóta beszereztem gumi bandeket, ami kifejezetten booty band, 3 különböző erősségben és a Decathlon vált be (:

Bárki fontolná, hogy ezekkel edzene, bátran ajánlom én, látványosan többet formásodtam tőle. Már a legerősebb band-del dolgozom, de mai napig fájok egy jó kis edzés után.

2021. márc. 12. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!